Dolar 32,4929
Euro 34,9499
Altın 2.435,29
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 25°C
Az Bulutlu
Ankara
25°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 23°C
Pts 22°C

Sorucuoğlu, bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Sorucuoğlu, bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
05/03/2023 00:11
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı Sağlık Merkezi Müdürü Kadir Sorucuoğlu, Kastamonu’nun bazı siyaset ve sivil toplum temsilcileri ile bir araya geldi.

İlk olarak Kastamonu Belediye Meclis üyesi ve işadamı Zeki Kebeci’nin misafiri olan sorucuoğlu’nun ziyaretine İhsangazi Belediye Başkanı Hayati Sağlık’ta eşlik etti.

Ak Parti İl Kadın Kolları Başkan Serap Ekmekçi ve Merkez İlçe Başkanı Av. Akif Güzel ile bir araya gelen Sorucuoğlu, gündem ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Sorucuoğlu’nun sonraki durağı,  Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Mete Dikişçi oldu.

Memursen Konfederasyonu’na bağlı Eğitim Bir-sen Kastamonu Şube Başkanı Orhan Sancaktaroğlu, Kastamonu Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bayram Pehlevan ve son olarak Yazımcı Avukatlık bürosu kurucusu Av. Devlethan Yazımcı ile bir araya gelen Sorucuoğlu’nun gündeminde Kastamonu vardı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.