Dolar 32,5296
Euro 34,7941
Altın 2.426,06
BİST 9.712,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 27°C
Az Bulutlu
Ankara
27°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 24°C

Sonbahar bitti, geride manzarası kaldı

SONBAHAR MEVSİMİ BİTMESİNİN ARDINDAN BAZI VATANDAŞLAR FOTOĞRAF ÇEKMEK İÇİN SUR İLÇESİNDE BULUNAN VE UNESCO DÜNYA MİRAS LİSTESİ’NDE YER ALAN HEVSEL BAHÇELERİNE SIFIR NOKTASINDAKİ MİLLET BAHÇESİNDE MANZARANIN TADINI ÇIKARIP FOTOĞRAF ÇEKTİLER.

01/12/2021 11:05
A+
A-

Sonbahar mevsiminin bitmesinin ardından bazı vatandaşlar fotoğraf çekmek için Sur ilçesinde bulunan ve UNESCO Dünya Miras Listesinde yer alan Hevsel Bahçeleri yakınındaki millet bahçesinde manzaranın tadını çıkarıp fotoğraf çekti.

Diyarbakır’ın tarihi mekanlarından biri olan ve Surlar ile Hevsel Bahçelerinin ortasında bulunan millet bahçesine gelen vatandaşlar sonbahar mevsimin sona ermesinin ardından UNESCO Dünya Miras Listesinde yer alan ve sisle kaplı olan Hevsel Bahçelerine dönüp öz çekim yaparak o anları kayda aldı. Bazı vatandaşlar ise doğa yürüyüşü yaparak vakit geçirdi.

Sarı, yeşil, turuncu ve mavi renklerinin hakim olduğu kentte renk cümbüşü görenleri kendine hayran bırakırken, fotoğraf çekmek için arkadaşlarıyla millet bahçesine gelen Merve Nur Irmak, “Diyarbakır’ın hem surları hem de Hevsel Bahçelerine fotoğraf çekmek için geldik. Çok güzel buralar o yüzden fotoğraf çekmek için geldik” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.