Dolar 32,3942
Euro 35,0195
Altın 2.325,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Az Bulutlu
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Solhanspor, İranlı pasör Amir Mohammad Falahat ile anlaştı

BİNGÖL’ÜN VOLEYBOL TEMSİLCİSİ BİNGÖL SOLHANSPOR, İRANLI PASÖR AMİR MOHAMMAD FALAHAT İLE ANLAŞTIĞINI DUYURDU. BAŞKAN ZİYA SÖZEN, TRANSFER HAKLARINI DOLDURDUKLARINI SÖYLEDİ.

Solhanspor, İranlı pasör Amir Mohammad Falahat ile anlaştı
REKLAM ALANI
04/01/2022 19:10
A+
A-

Bingöl’ün voleybol temsilcisi Bingöl Solhanspor, İranlı pasör Amir Mohammad Falahat ile anlaştığını duyurdu. Başkan Ziya Sözen, transfer haklarını doldurduklarını söyledi.

Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Ligi takımlarından Bingöl Solhanspor Kulübü, İranlı pasör Amir Mohammad Falahat ile anlaştı. Sezona başlarken iddialı bir kadro kurma hedefiyle yola çıkan ancak yerli ve yabancı olmak üzere bir çok sporcudan istenilen başarıyı göremediği için yollarını ayıran Solhanspor, yaptığı son transfer ile Voleybol Federasyonu tarafından belirlenen sporcu kontenjanını doldurdu. Kulüp Başkanı Ziya Sözen yaptığı açıklamada, “Kulübümüzün Efeler Ligindeki ikinci sezonunda takımımızı hem ligde kalıcı bir hale getirmek hem de ligdeki ilk yıllarında iyi bir başarı yakalamak için olduğumuz kadro istediğimiz hedeften uzak kalınca bazı değişiklikler yapmak durumunda kaldık. Sezon başında anlaştığımız üç yabancı oyuncu ile yollarımızı ayırarak yeni üç yabancı oyuncuyu takımımıza kattık. Yerli oyunculardan da değişiklikler yaptığımız gibi, ilk yarının son haftalarından yaptığımız hoca değişikliği ile sezonun ikinci yarısına ilk yarıdan çok farklı bir takım ile başlıyoruz. Sezona başlarken belirlediğimiz hedefi güncelleyerek ikinci yarıda alacağımız galibiyetler ile ligde kalıcı olduğumuzu göstermek istiyoruz. Bugüne kadar yapmış olduğumuz transferler ile Federasyonumuzun belirlemiş olduğu transfer limitini doldurarak sezon sonuna kadar olması gereken kadro ile ikinci yarıya başlıyoruz. Bugün takımımıza katılan yeni sporcumuz İranlı pasör Amir Mohammad Falahat ile birlikte transferlerimizi noktalamış olduk. Henüz kariyerinin başında olan, ülkesinin önde gelen takımlarında oynamış ve alt yaş kategorilerinde önemli başarıları olan Amir Mohammad Falahat’a yeni evine hoş geldin diyor, Kulübümüz ve Sporcumuz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.