Dolar 32,5246
Euro 34,8395
Altın 2.488,50
BİST 9.540,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Az Bulutlu
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 17°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Şeker Marketler Dönemi Başlıyor…

MALATYA’DA ŞEKER FABRİKASI BÜNYESİNDE, FABRİKADAN HALKA SATIŞLARIN YAPILACAĞI ŞEKER MARKETİN AÇILMASI İÇİN GÜN SAYILIYOR.

02/01/2022 11:00
A+
A-

Malatya’da Şeker Fabrikası bünyesinde, fabrikadan halka satışların yapılacağı Şeker Marketin açılması için gün sayılıyor.

Şeker Market ile Malatya’da yaşayan vatandaşlar paket ya da torba halinde uygun fiyata şeker alımı yapabilecekler. Şeker Marketin hazırlıkları tamamlandıktan sonra açılacağını belirten Şeker-İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Nuri Murat, “ Şeker Market ile ilgili çalışma yapılıyor. Genel Müdürlüğümüz Malatya’ya yakışır bir mağazamız olsun dediler. Onun için Kızılay’a talepte bulundular. Kızılay onların istediği ölçülerde daha güzel daha modern Malatya halkına hizmet edeceği yani fabrikadan direk halka satışın yapılabileceği bir mağaza şeklinde konteyner yapılıyor. Konteyner biter bitmez hemen satışa başlayacağız” dedi.

Yakın zamanda açılacak olan Şeker Market’ten uygun fiyata şeker alınabileceğinin altını çizen Murat, “Malatya’daki vatandaş yüksek fiyattan ürün almayacaklar. Fabrikanın belirlemiş olduğu fiyat üzerinden daha makul ve uygun fiyata halka hizmet edilecek” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.