Dolar 32,3717
Euro 34,9902
Altın 2.326,00
BİST 9.097,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 22°C

ŞANLIURFA’da uyuşturucu operasyonu

ŞANLIURFA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

ŞANLIURFA’da uyuşturucu operasyonu
REKLAM ALANI
03/12/2021 10:05
A+
A-

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Suruç İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, “Uyuşturucu madde ticareti ile silah ve mühimmat kaçakçılığı” yapan şahıslara yönelik bir adrese operasyon düzenledi.

İlçeye bağlı Zeyrek Mahallesinde ikamet eden Ş.A. isimli şahsın evi ve eklentilerinde yapılan aramalarda toprağa gömülü bin 80 gram metamfetamin, 101litre metamfetamin yapımında kullanılan sıvı madde, 280 gram kubar esrar ile bir adet kaleşnikof piyade tüfeği, 3 adet ruhsatsız tabanca, bir adet kaleşnikof şarjörü ile bu silahlara ait çok sayıda mermi ele geçirildi. Gözaltına alınan Ş.A. jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.