Dolar 32,3650
Euro 34,9694
Altın 2.325,97
BİST 9.105,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 22°C

Şanlıurfa’da restoran ve kafeler dijitalleşiyor

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU (TESK) VE GOOGLE.ORG İŞ BİRLİĞİYLE HAYATA GEÇİRİLEN RESTORAN VE KAFELER DİJİTALLEŞİYOR PROJESİ’NİN SAHA UYGULAMASI ŞANLIURFA’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

09/05/2022 12:25
A+
A-

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) ve Google.org iş birliğiyle hayata geçirilen Restoran ve Kafeler Dijitalleşiyor Projesi’nin saha uygulaması Şanlıurfa’da gerçekleştirildi.

Proje çerçevesinde hazırlanan eğitim tırı, Haliliye ilçesindeki Abide Kavşağı civarında konuşlandı. Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şefik Bakay ve bazı odaların temsilcileri, tırı ziyaret etti. Çalışmayla restoran ve kafelerin dijital dünyada daha görünür ve rekabetçi hale gelmesi hedefleniyor. Tırda “Dijital Pazarlama, Arama Motoru Pazarlama, Sosyal Medya Pazarlama ve Yeni Normalde Pazarlama” modülleriyle işletmeler hemen hayata geçirebilecekleri pratik önerileri öğrenme imkânı buldu. Eğitimleri tamamlayarak sertifika alan işletmeci ve çalışanlar çekilişle verilecek 100 Samsung T290 tabletten birisini kazanma şansı yakalıyor.

Esnaf, Restoran ve Kafeler Dijitalleşiyor Projesinin Şanlıurfa’da hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Restoran ve Kafeler Dijitalleşiyor Projesiyle eğitimlerin verileceği tır, yarına kadar Şanlıurfa’da olacak.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.