Dolar 32,5481
Euro 34,8777
Altın 2.430,09
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 26°C
Az Bulutlu
Ankara
26°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 24°C

Şanlıurfa’da iki kardeşi amca ve eniştenin infaz ettiği ortaya çıktı

ŞANLIURFA’DA EVLERİNE GİDEN İKİ KARDEŞİ ENSELERİNDEN VURARAK ÖLDÜRDÜĞÜ CİNAYETTE , ÇOCUKLARIN AMCASI VE ENİŞTESİ İLE BİRLİKTE YARDIM VE YATAKLIK YAPAN 1 KİŞİ DAHA ADLİYEYE SEVK EDİLDİ.

02/11/2022 15:05
A+
A-

Şanlıurfa’da evlerine giden iki kardeşi enselerinden vurarak öldürdüğü cinayette , çocukların amcası ve eniştesi ile birlikte yardım ve yataklık yapan 1 kişi daha adliyeye sevk edildi.

Şanlıurfa’da Mustafa Avcı (43) ve kardeşi Cebrail Avcı’yı (30) enselerinden vurarak öldüren şüpheliler akrabaları çıktı. Olay, geçtiğimiz günlerde Haliliye ilçesine bağlı Ahmet Erseven Mahallesinde meydana geldi. Avcı kardeşler yürüyerek evlerine gittikleri sırada arkalarından gelen amca M.A. (46) ile damatları M.D. (37) tarafından tabancayla enselerinden vuruldu. 2 kardeş de kanlar içerisinde yığılırken, saldırganlar ise kaçtı. Hastaneye kaldırılan kardeşler, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti.

Cinayet polisi yakaladı

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaşanan olayın ardından kaçan cinayet şüphelilerini yakalamak için çalışma başlattı. İki kardeşin vurulduğu bölgeden kaçan cinayet şüphelilerinin güzergahını güvenlik kameralarıyla tespit eden ekipler, Eyyübiye ilçesindeki Şıh Maksut Mahallesinde bir eve operasyon düzenledi. Operasyonda, Avcı kardeşlerin ölümüne neden olan damat M.D. (37) amca M.A. (46) ile yardım ve yataklık yaptığı öne sürülen H.K.’yi gözaltına aldı. Şüpheliler, hastanedeki sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, kardeşlerin infaz edilmesinin boşanma davası yüzünden başlayan bir husumetten kaynaklandığı bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.