Dolar 32,3276
Euro 35,0275
Altın 2.284,06
BİST 8.970,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Az Bulutlu
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 25°C

SANKO’nun eğitim kurumları arasında iş birliği protokolü

SANKO EĞİTİM KURUMLARI ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ

27/10/2022 09:25
A+
A-

SANKO Üniversitesi ile SANKO Okulları arasında bilimsel, sosyal ve kültürel iş birliği protokolü imzalandı.

Rektör Prof. Dr. Güner Dağlı, “Kardeş kurumumuz SANKO Okulları ile her zaman iş birliği içerisindeyiz” dedi. Lise öğrencilerinin, SANKO Üniversitesi’nin düzenleyeceği ve uygun gördüğü bilimsel, sportif ve kültürel etkinliklere katılmasına imkan sağlanacağına vurgu yapan Prof. Dr. Dağlı, “Lise öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirilecek yerel, ulusal ve uluslararası alanda bilimsel çalışmalara yönelik program ve proje hazırlanması konularında da her zaman olduğu gibi destek olacağız” şeklinde konuştu. Prof. Dr. Dağlı, uygun görülen çalışmalarda akademisyen temini konusunda destek sağlayacaklarını kaydetti. Üniversitenin kadrosu ve olanaklarıyla SANKO Okulları öğrencilerinin her zaman yanında olduğunu belirten SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı ise “SANKO Üniversitesi, laboratuvar imkanları, tecrübe paylaşımı ve akademisyen desteği gibi birçok alanda bizlere her zaman destek oluyor. Yıllardır sürdürdüğümüz iş birliğini bu protokolle daha ileriye taşıyacağız” ifadelerini kullandı. İki kardeş eğitim kurumu arasında yapılan iş birliğinin özellikle sağlık bilimleri alanını hedefleyen SANKO Okulları öğrencilerinin vizyonlarına ve gelişimlerine büyük katkı sunacağına dikkat çeken Asyalı, “SANKO Üniversitesi Rektörü, Değerli Hocamız Prof. Dr. Güner Dağlı ve üniversite yönetimine şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

Törene SANKO Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Metin Bayram, Genel Sekreter Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, Tanıtım Ofisi Sorumlusu Sema Tavşancıl ve SANKO Okulları Liseler Müdür Yardımcısı Fatma Dilşad Erdoğan da katıldı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.