Dolar 32,5400
Euro 34,8621
Altın 2.424,20
BİST 9.694,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 25°C
Az Bulutlu
Ankara
25°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 22°C

Şahinbey’de sokaktaki vatandaşlara sıcak çorba

ŞAHİNBEY’DE 15 AYRI NOKTADA KURULAN ÇORBA EVLERİNDE, SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE İNSANLARIN İÇİNİ ISITACAK HİZMET VERİLİYOR. HER SABAH 15 AYRI NOKTADA TOPLAM 8 BİN 500 KİŞİLİK SICAK ÇORBA İKRAMİ YAPILIYOR.

24/01/2022 15:15
A+
A-

Şahinbey’de 15 ayrı noktada kurulan çorba evlerinde, soğuk kış günlerinde insanların içini ısıtacak hizmet veriliyor. Her sabah 15 ayrı noktada toplam 8 bin 500 kişilik sıcak çorba ikrami yapılıyor.

Yoğun kar yağışı sonrasında soğuyan havalarda Şahinbey Belediyesi öğrencilere, işyerini açmaya giden esnafa ve vatandaşlara çorba ikramında bulunarak içlerini ısıttı. Şahinbey Belediyesi soğuk kış gününde ilçenin 15 ayrı noktasında çorba ikramında bulunuyor.

“Soğuk havalarda vatandaşın içini ısıtıyoruz”

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey ilçesinin 15 ayrı noktasında çorba ikramında bulunulduğunu belirterek, “Çorba ikramı, Şahinbey Belediyesi olarak yıllardır sürdürdüğümüz bir uygulama. Her sabah 15 ayrı noktada 8 bin 500 vatandaşımıza çorba ve ekmek dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Özellikle hastaneye, okula ve sabah işe giden işçilerimizin yoğun olarak kullandığı bölgelerde dağıtım yapıyoruz. Kar yağışının etkisi ile birlikte havalar iyice soğudu. Bu soğuk havalarda vatandaşlarımız ikram ettiğimiz sıcak çorbalar ile içlerini ısıtıyorlar. Bu gün olduğu gibi yarın da hizmetlerimizle vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Çorba evlerinden çorba alan vatandaşlar Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederek, “Soğuk kış ayında yapılabilecek en güzel hizmetlerden bir tanesi. Başkanımız bizleri düşünerek, içimizi ısıtan çorbalar ikram ediyor. Biz Şahinbey Belediye Başkanımızın hizmetlerinden memnunuz. Çorba ikramı için kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.