Dolar 32,4297
Euro 34,4575
Altın 2.489,12
BİST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 26°C
Az Bulutlu
Ankara
26°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 21°C
Cum 16°C
Cts 16°C

GAZİANTEP – Şahinbey’de sınava hazırlanan öğrencilere eğitim seti

ŞAHİNBEY BELEDİYE BAŞKANI MEHMET TAHMAZOĞLU MEZUN OLDUĞU ATATÜRK LİSESİ 12.SINIF ÖĞRENCİLERİNİ ZİYARET EDEREK ÖĞRENCİLER İLE SOHBET EDEREK ÖĞRENCİLERE TYT-AYT VE LGS EĞİTİM SETİ HEDİYE ETTİ.

26/11/2021 15:50
A+
A-

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde liselere ve üniversiteye giriş sınavına hazırlanan 8. ve 2. sınıf öğrencilerine eğitim, deneme sınav setlerinin yer aldığı milyonlarca kitap ücretsiz olarak dağıtılılıyor.

Şahinbey Belediyesi liselere ve üniversiteye giriş sınavlarına hazırlanan 8. ve 12.sınıf öğrencilerine hazırlık deneme sınav seti dağıtımı yapıyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu mezun olduğu Atatürk Lisesi 12.sınıf öğrencilerini ziyaret ederek öğrenciler ile sohbet ederek öğrencilere TYT-AYT ve LGS eğitim seti hediye etti. Şahinbey Belediyesi daha önceki yıllarda olduğu gibi öğrencilere 2021-2022 yılı eğitim öğretim döneminde de kitap, soru bankası ve deneme sınavı hediye ediyor.

“Dokuz ilçe arasında birinciyiz”

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, öğrencilere desteklerinin devam edeceğini belirterek, “Liseye ve Üniversiteye giriş sınavına hazırlanan tüm öğrencilerimize soru bankaları ve deneme kitapçıkları dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Amacımız çocuklarımızın eğitimdeki başarı oranını daha da yukarıya taşımak. Şu anda tüm 12’nci ve 8’nci sınıf öğrencilerine kitap dağıtımına başladık. İlkokul öğrencilerimize ayrı ayrı kategorilerde 746 bin adet kitap dağıtacağız. Ortaokul ve lise öğrencilerimize deneme sınavları yapıp 8’nci sınıf öğrencilerimize soru bankaları dağıtacağız. Lise öğrencilerimiz içinde 10 setten oluşan kitaplarla onları TYT VE AYT’ye hazırlanmalarına destek olacağız. Şahinbey, Gaziantep’in dokuz ilçesi arasında şu anda birinci sırada. İnşallah bu başarıyı her yıl devam ettirmek istiyoruz. Bu çalışmalarımızda bizlere destek olan okul müdürlerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor çocuklarımıza başarılı bir eğitim yılı diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.