Dolar 32,6004
Euro 34,8280
Altın 2.491,99
BİST 9.506,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 19°C
Yağmurlu
Ankara
19°C
Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 25°C
Sal 28°C

Şahinbey Gençlik Merkezleri’nden sınavlarda önemli başarı

ŞAHİNBEY BELEDİYESİNE BAĞLI GENÇLİK MERKEZLERİNDE VE SOSYAL TESİSLERDE EĞİTİM GÖREN ÖĞRENCİLER LGS SINAVI SONRASINDA İSTEDİKLERİ OKULLARI KAZANMANIN VE BAŞARILI OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADILAR.

15/07/2022 17:35
A+
A-

Şahinbey Belediyesine bağlı gençlik merkezlerinde ve sosyal tesislerde eğitim gören öğrenciler LGS sınavı sonrasında istedikleri okulları kazanmanın ve başarılı olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Sosyal tesislerinde ve gençlik merkezlerinde öğrencilere her kademede destek kursları veren Şahinbey Belediyesi, ücretsiz kitap dağıtımları, birebir ders anlatımları ve motivasyon seminerleri ile sınava hazırlanan öğrencilere tam donanımlı eğitim imkanı sunuyor. Şahinbey Belediyesi’ne bağlı Gençlik Merkezlerinde ve sosyal tesislerde eğitim alarak LGS’ye giren öğrencilerin 42’si il genelinde yüzde 10’luk başarı dilimine girme başarısı gösterdi.

Öğrencilere sunduğu sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif imkanların yanı sıra öğrencilerin akademik başarılarını arttıracak nitelikli ders çalışma ortamları oluşturmayı sürdüren Şahinbey Belediyesi, Liselere Giriş Sınavı (LGS) hazırlık sürecinde de öğrencilerin en büyük destekçisi oldu. Sınava, sosyal tesislerde hazırlanan öğrencilerden Gaziantep il genelinde yüzde 2’lik dilime 6 öğrenci, yüzde 3-5’lik dilim arasında 16 öğrenci, yüzde 5-8’lik dilim arasında 13 öğrenci, yüzde 8-10’luk dilim arasında 7 öğrenci önemli bir başarı elde etti.

“Eğitime önem veriyoruz”

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, eğitime her zaman destek olmaya çalıştığını belirterek, “Doğumdan ölüme kadar her şey eğitimden geçiyor. Belediye olarak birçok çalışma yürütüyoruz. Sosyal tesislerimizde şimdiye kadar birçok öğrenciye eğitim verdik. Dershaneye gitme imkanı olmayan öğrencilere hizmet verdik ve öğrenciler de gerçek anlamda başarılı oldular. Ben öğrencileri ve onların öğretmenlerini yürekten kutluyorum. Geleceğimize yön verecek olan gençlerimiz için elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi.

Başkan Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ettiler

Şahinbey Belediyesi sosyal tesislerinde ve gençlik merkezlerinde eğitim gören öğrenciler, kendilerine verilen imkanlardan dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederek, “Şahinbey Belediyesi’nde aldığımız eğitimin karşılığı olarak hiçbir ücret ödemiyoruz. Belediyemiz tarafından verilen kitaplar ve testlerle sınavlara çok iyi bir şekilde hazırlanabiliyoruz. Öğretmenlerimizin bize olan ilgisi çok iyi. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na bize vermiş olduğu imkanlardan dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.