Dolar 32,3341
Euro 35,0774
Altın 2.308,07
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Az Bulutlu
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C

GAZİANTEP – Şahinbey Ampute’den bir galibiyete doymuyor…

ŞAHİNBEY AMPUTE’DEN BİR GALİBİYET DAHA

19/12/2021 15:05
A+
A-

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı kendi evinde İzmir Büyükşehir Belediyesi Ampute Futbol Takımı’nı 1-0 mağlup etti.

Sezona hızlı başlayarak içerde ve dışarda aldığı farklı galibiyetlerle rakiplerinin korkulu rüyası haline gelen Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, ligin güçlü takımlarından İzmir Büyükşehir Belediyesi Ampute Futbol Takımı’nı kendi evinde 1-0 mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşma sonrasında gülen taraf mavi-beyazlı takım olurken, futbolcular ve teknik heyet alınan galibiyeti Onursal Başkan Mehmet Tahmazoğlu’na, Kulüp Başkanı Cuma Güzel’e ve taraftara armağan ettiler. Karşılaşmanın tek golünü 43. dakikada Abderraouf Ouchenne kaydetti.

“Önemli olan kazanmaktı”

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı Antrenörü Halil İbrahim Köprülü alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Zorlu bir ligin dördüncü haftasıydı. Maçın bu şekilde olabileceğini tahmin etmiştik. Rakibimiz takım olarak iyi savunma yaptı. Oynatmama üzerine bir düzenleri vardı. Bizde pas oyunu oynayan bir ekibiz. Golü bulmakta zorlandık. Direkten dönen pozisyonlarımız var. İyi mücadele oldu. Dördüncü haftayı da kayıpsız geçmemiz bizim için önemliydi. Özellikle iç sahada puan kaybı yaşamamak önemliydi. Rakibi gösterdiği mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Önümüzdeki hafta Denizli deplasmanına gideceğiz oradan da galibiyetle dönmek istiyoruz” dedi.

“Şampiyonluğa doğru ilerliyoruz”

Mavi Beyazlı takımın kaptanı Barış Telli ekip olarak başarı sağlandığına dikkati çekerek, “Yağmur altında oynamak futbolun doğasında var. İki takımda sahada iyi mücadele etti. Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı olarak 1-0 olsun bizim olsun düşüncesinin mutluğunu yaşıyoruz. Bu galibiyeti Onursal Başkanımız Mehmet Tahmaoğlu’na, annesini ve kız kardeşini kaybeden Kulüp Başkanımız Cuma Güzel’e armağan ediyoruz. Güzel günlerin bizim olacağına inanıyoruz. En üstünden, en altına kadar ekip olarak şampiyonluğa doğru adım adım ilerlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.