Dolar 32,3867
Euro 35,0622
Altın 2.325,73
BİST 9.112,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 22°C

Şahinbey Ampute tek golle kazandı: 1-0

ŞAHİNBEY BELEDİYE GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ AMPUTE FUTBOL TAKIMI, DEPLASMANDA PENDİK ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ’NÜ 1-0 MAĞLUP EDEREK GALİBİYET SERİSİNİ SÜRDÜRDÜ.

05/06/2022 16:50
A+
A-

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, deplasmanda Pendik Engelliler Spor Kulübü’nü 1-0 mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, deplasmanda ligin güçlü takımlarından Pendik Engelliler Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere tamamlanırken, ikinci yarında Mavi-beyazlı ekip Abderraouf Ouchenne’nin kaydettiği golle maçtan 1-0 galip ayrılmasını bildi.

“Teknik ekibi ve oyuncularımı tebrik ediyorum”

Deplasmanda oynanan karşılaşmada takımını yalnız bırakmayan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Cuma Güzel, alınan galibiyetten dolayı teknik ekibi ve oyuncuları tebrik ederek, “Onursal Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun destekleriyle Şahinbey Belediyespor olarak ligde çok iyi sonuçlar alıyoruz. Pendik Engelliler Spor Kulübü güçlü bir rakip ve ligde çok önemli bir yerde bulunuyor. Böylesi güçlü rakibi 1-0 da olsa geçmek bizi mutlu etti. Haftaya ligin son maçı olan Etimesgut Belediyesi Ampute Futbol takımı ile karşılaşacağız. Final niteliğinde geçecek bir karşılaşma Etimesgut Belediyesi Ampute Futbol takımını mağlup ederek şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz. Bu karşılaşmada taraftarlarımızın tribünleri doldurarak bizleri yalnız bırakmamasını istiyoruz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.