Dolar 32,4972
Euro 34,9560
Altın 2.429,83
BİST 9.799,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 25°C
Az Bulutlu
Ankara
25°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C

Şahinbey Ampute kendi evinde çok farklı: 15-0

ŞAHİNBEY BELEDİYE GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ AMPUTE FUTBOL TAKIMI KENDİ EVİNDE DENİZLİ ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ AMPUTE FUTBOL TAKIMI’NI 15-0 MAĞLUP EDEREK LİGDEKİ ÇIKIŞINI SÜRDÜRDÜ

17/04/2022 18:20
A+
A-

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı kendi evinde Denizli Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı’nı 15-0 mağlup ederek ligdeki çıkışını sürdürdü.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, kendi evinde Denizli Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı’nı 15-0 mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü. Karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün oynayan mavi-beyazlı ekip karşılaşmanın ilk yarısı 6-0 önde kapatırken ikinci yarıda bulduğu 9 golle rakibini 15-0 mağlup etti. Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı aldığı bu galibiyetle şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmış oldu.

“Takımımı kutluyorum”

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, herkesin Ampute Sporuna destek vermesi gerektiğini belirterek, “Denizlispor ile yaptığımız karşılaşmada rakibimizi 15-0 mağlup ettik alınan galibiyetten dolayı teknik ekibi ve futbolcuları kutluyorum. Rakibimize de kalan maçlarında başarılar diliyorum. Haftaya İstanbul Bağcılar deplasmanına daha sonra burada Konya’yı ağırlayacağız. Bu iki karşılaşmadan sonra Malatya’ya gideceğiz. Bu karşılaşmaların tamamından galip ayrılarak ligi şampiyon olarak tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

“Ritmimizi bozmadan ilerleyeceğiz”

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Halil İbrahim Köprülü ise, şampiyonluk yolunda bir engelin daha aşıldığını aktararak “İkinci yarının beşinci haftasında Denizli maçını da kazanarak hedefimize giden yolda bir engeli daha aştık. Beklediğimizden daha kolay bir maç oldu. Önemli olan hafta hafta ritmimizi bozmadan ilerlemek” ifadelerini kullandı.

Takım Kaptanı Barış Telli de iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ifade ederek “Bir önemli karşılaşmayı daha geride bıraktık. İyi bir karşılaşma oldu. Rakibimizi de ortaya koyduğu centilmence mücadeleden dolayı kutluyorum. Adım adım güzel işler yapmaya çalışıyoruz. Hedefimiz şampiyonluk ve geride kalan tüm maçları kazanarak bu iddiamızı sürdürmek istiyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.