Dolar 32,5591
Euro 34,9937
Altın 2.426,11
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 24°C
Az Bulutlu
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 23°C

Şahinbey Ampute ikinci yarıya farklı başladı

TÜRKİYE AMPUTE LİGİ’NİN İKİNCİ YARISINDA ŞAHİNBEY BELEDİYE GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ AMPUTE FUTBOL TAKIMI DEPLASMANDA ŞANLIURFA EYYÜBİYE BELEDİYE ENGELLİ AMPUTE KULÜBÜ TAKIMINI 5-0 MAĞLUP ETTİ.

20/03/2022 15:35
A+
A-

Türkiye Ampute Ligi’nin ikinci yarısında Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı deplasmanda Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Engelli Ampute Kulübü Takımını 5-0 mağlup etti.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, ligin ilk yarısında 4-0 mağlup ettiği Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Engelli Ampute Kulübü’nü deplasmanda 5-0 mağlup ederek ligin ikinci yarısına galibiyetle başladı. Mavi Beyazlı ekip karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 önde tamamlarken, ikinci yarıda bulduğu 3 golle güçlü rakibini deplasmanda 5-0 gibi net bir skorla mağlup etmesini bildi.

’’Takımımızı tebrik ediyorum’’

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Cuma Güzel, sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını belirterek, “Öncelikle ikinci yarının Ampute Süper Lig’in tüm takımlara hayırlı olmasını diliyorum. Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı olarak ligin ilk yarısından daha iyi oyun ve skorlar elde ederek sezonu şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz. Ligin ikinci yarısına Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Engelli Ampute Kulübü ile oynadığımız maç ile başladık. Deplasmanda oynadığımız karşılaşmayı 5-0 gibi net bir skorla kazandık. Her iki takımı da sahada da ortaya koyduğu mücadeleden dolayı tebrik ediyor oyuncularımızı ve teknik ekibimizi kutluyorum. Aldığımız bu galibiyeti de Onursal Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na armağan ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.