Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Az Bulutlu
Ankara
17°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 24°C
Sal 28°C
Çar 24°C

Risk haritasında mavi rengini korumak isteyen Hakkari’de, 100 kişilik ekiple denetim yapıldı

HAKKARİ (AA) – Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) risk haritasında mavi kategoride bulunan Hakkari'de, mavi rengin korunması için denetimler …

Risk haritasında mavi rengini korumak isteyen Hakkari’de, 100 kişilik ekiple denetim yapıldı
17/03/2021 12:12
A+
A-

HAKKARİ (AA) – Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) risk haritasında mavi kategoride bulunan Hakkari'de, mavi rengin korunması için denetimler artırıldı.

İçişleri Bakanlığının yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele çerçevesinde başlattığı “Dinamik Denetim Süreci” kapsamında, risk haritasında mavi kategoride bulunan Hakkari'de 100 kişilik ekip, denetim gerçekleştirdi.

Denetimlere Vali ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Vali Yardımcısı Mustafa Emre Kılıç, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlar da katıldı.

Vali ve Belediye Başkan Vekili Akbıyık, vatandaşlardan maske, sosyal mesafe ve temizlik konularında tedbirli olunmasını istedi.

Akbıyık, yaptığı açıklamada, tüm Türkiye'de olduğu gibi Hakkari'de denetimlerin sürdüğünü söyledi.

Hakkari'de koronavirüsü azaltmak ve “mavi bölgede” kalabilmek için yoğun bir çalışma yürütüldüğünü dile getiren Akbıyık, şunları aktardı:

“Sağlık Bakanlığımızın risk haritasında Hakkari olarak biz mavi bölgedeyiz. Maalesef Hakkari'de de son iki haftadır vakalarda artış söz konusu. Biz mavi bölgede kalabilmek için Hakkari halkı ile beraber Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları ile Bilim Kurulunun önerileri ile Sağlık Bakanımızın, İçişleri Bakanımızın genelgeleri doğrultusunda 100 kişi ile bugün tüm ilçelerimizde, köylerimizde, beldelerimizde denetimlerimizi sürdürüyoruz. Hedefimiz Hakkari'nin mavi de kalması ve sağlıklı kalmasıdır.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.