Dolar 32,5258
Euro 34,9344
Altın 2.439,87
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 25°C
Az Bulutlu
Ankara
25°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 20°C

Pursaklar’da Hayat Daha Kolay

Pursaklar’da Hayat Daha Kolay
06/11/2022 22:26
A+
A-

Pursaklar Belediyesi, Türkiye’de bir ilki daha gerçekleştirerek Yapay Zekâlı Çağrı Merkezi ‘‘TEDİ’’ ile teknolojik bir devrime imza attı.

Pursaklar Belediyesi, yerel yönetimlerde teknolojik alanda bir devrime imza atarak vatandaşların birimlerle ilgili sorularına, belediye hizmet alanları ve faaliyetlerine yönelik sorularına cevap vermek için Yapay Zekâlı Çağrı Merkezi ‘‘TEDİ’’ yi kullanıma açtı.
Vatandaşlar, 0312 551 95 00 numaralı WhatsApp hattı üzerinde gün içerisinde, saat fark etmeksizin 7/24 yol ve kaldırımdan, park ve bahçelere, vergi işlemleri, cenaze defin işlemleri ve belediyeyi ilgilendiren diğer bütün sosyal ve kültürel hizmetlerle ilgili ihtiyaç duydukları sorulara anında cevap alabilecekler.

‘‘Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek Yapay Zekâlı Çağrı Merkezi’mizi kullanıma açtık’’
Değişen ve dönüşen teknolojik Dünya’da öncü projeleri hayata geçirdiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Değişen ve dönüşen teknolojik ortamda hemşehrilerimizi, her işimizin merkezinde tutup, sorularına anında cevap vermek için Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek Yapay Zekâlı Çağrı Merkezi’mizi kullanıma açtık. Pursaklar Yapay Zekâlı Çağrı Merkezi’miz ile 7/24 tüm birimlerimiz, hizmet alanlarımız ve faaliyetlerimiz hakkında bilgi alabilirsiniz. Bilgi İşlem Müdürlüğümüz ile teknolojik alanda yapacağımız çalışmalar ve yatırımlarla çağrı merkezi sektörünün geleceğine yön vermeye devam edeceğiz’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.