Dolar 32,4751
Euro 34,9428
Altın 2.437,44
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 25°C
Az Bulutlu
Ankara
25°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 23°C
Pts 22°C

Polis Meslek Eğitim Merkezi Sınavı’nda yüzde 94 başarı

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN ÖZEL YETENEK SINAVLARI HAZIRLIK KURSU’NUN 2. DÖNEMİNDE POLİS MESLEK EĞİTİM MERKEZİ SINAVI’NA HAZIRLANAN GENÇ KURSİYERLER, ZORLU SINAV PARKURLARINDAN YÜZDE 94 BAŞARI ORTALAMASI İLE AYRILDI.

04/04/2022 13:15
A+
A-

Şehitkamil Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Özel Yetenek Sınavları Hazırlık Kursu’nun 2. döneminde Polis Meslek Eğitim Merkezi Sınavı’na hazırlanan genç kursiyerler, zorlu sınav parkurlarından yüzde 94 başarı ortalaması ile ayrıldı. Meslek hayallerine giden yolda önemli bir adım daha atan gençler, kendilerine verilen büyük desteklerden dolayı Başkan Rıdvan Fadıloğlu’nu ziyaret ederek teşekkür ettiler.

28. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi Sınavı’na Şehitkamil Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Özel Yetenek Sınavları Hazırlık Kursu’nda hazırlanan ve sınav parkurunda tam puan ve tam puana yakın dereceler elde eden genç kursiyerler, mutluluklarını hazırlık süresi boyunca kendilerinden desteklerini esirgemeyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile paylaştılar.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulları, Polis Meslek Eğitim Merkezleri ve Bekçilik Sınavları hazırlık kurslarıyla gençlere nitelikli şartlarda sınavlara hazırlık yapma imkanı sunan Şehitkamil Belediyesi, Özel Yetenek Sınavları Hazırlık Kursu’nun 2. döneminde meslek hayallerine ulaşmak isteyen 125 kursiyerin büyük bir takım çalışması örneği ile yanında oldu.

“Gençlerimize olan desteğimiz devam edecek”

Polis Meslek Eğitim Merkezi Sınavı’na hazırlanan genç kursiyerlerle fiziksel yeterlilik sınavları sonrasında bir araya gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Özel Yetenek Sınavları ve Meslek Edindirme Kursları ile gençlere olan desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Başkan Fadıloğlu, genç kursiyerlerle gerçekleştirdiği koyu sohbetin ardından yaptığı değerlendirmede, “28. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi Sınavı’nın fiziksel yeterlilik sınavı kısmında parkurlarından yüzde 94 başarı ortalaması ile ayrılan gençlerimizi yürekten kutluyorum. Sürecin geri kalan kısmında başarılar diliyorum. En büyük temennimiz, gençlerimizi üniformaları ile görmek. Özel Yetenek Sınavları ve Meslek Edindirme Kursumuz ile gençlerimize, hayal ettikleri meslekleri icra edebilmeleri noktasında desteğimiz devam edecek. Tüm gençlerimize, sağlık ve başarı dolu günler diliyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.