Dolar 32,5501
Euro 34,9800
Altın 2.418,25
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 24°C
Az Bulutlu
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 23°C

Özel öğrenci Ümmü Gülsüm’ün tablet isteği yerine getirildi

BİNGÖL’DE VALİLİK BÜNYESİNDEKİ AÇIK KAPI BİRİMİ’NE YÜZDE 92 BEDENSEL ENGELLİ KIZLARININ TABLET İSTEĞİNİ BİLDİREN GELEN AİLESİNİN ÇAĞRISINA, İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ HALİL YÜCEL YANIT VERDİ.

11/10/2022 12:40
A+
A-

Bingöl’de valilik bünyesindeki Açık Kapı Birimi’ne yüzde 92 bedensel engelli kızlarının tablet isteğini bildiren ailenin çağrısına, İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel yanıt verdi. Yücel, özel öğrenci Ümmü Gülsüm’e tablet hediye etti.

Bingöl Valiliği bünyesinde vatandaşlara hızlı hizmet vermek amacıyla kurulan Açık Kapı Birimine, 9 ayda bin 515 kişi başvuruda bulundu.

Başvuruda bulunanların arasında özel öğrenci Ümmü Gülsüm Gelen’in (23) tablet isteği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne aktarıldı. İsteğe kayıtsız kalmayan İl Müdürü Halil Yücel, bir bağışçı tarafından alınan tableti özel öğrenciye hediye etti. Öğrenciyi evinde ziyaret eden Yücel, Ümmü Gülsüm’ün mutluluğuna ortak oldukları için sevindiklerini söyledi.

Yücel, “Geçtiğimiz günlerde bize Açık Kapı’dan bir müracaat geldi. Özel eğitim öğrencimiz Ümmü Gülsüm’ün bazı istekleri vardı. Bunun dışında tablet isteği vardı. Özellikle evde boş kaldığı zamanları değerlendirmek için bu yönde bir isteği vardı. Biz de bir bağışçımız tarafından tabletimizi aldık. Tableti Ümmü Gülsüm’e verdik. Onun mutluluğunu görmek bizi de mutlu ediyor. Eğitimde kaybedeceğimiz hiçbir fert yok. Bunun için çalışıyoruz. Bu çerçevede faydalı olabildiysek ne mutlu. Amacımız İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak onların geleceği için çalışıyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.