Dolar 32,3655
Euro 34,9626
Altın 2.325,50
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 21°C

Ortaokul öğrencilerinden uzay sergisi

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ, “GÜNEŞ SİSTEMİNİ KEŞFETMEYE HAZIR MISIN?” KONULU SERGİYLE GÜNEŞ SİSTEMİNİN BİLİNMEYEN ÖZELLİKLERİNİ VE UZAY BİLİMLERİNİ GÖZLER ÖNÜNE SERDİ.

03/11/2022 09:25
A+
A-

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu öğrencileri, “Güneş Sistemini Keşfetmeye Hazır mısın” konulu sergiyle güneş sisteminin bilinmeyen özelliklerini ve uzay bilimlerini gözler önüne serdi. Öğrenciler tarafından hazırlanan sergide güneş tutulması, parçalı güneş tutulmaları ve uzay teleskoplarına da yer verildi.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu öğrencileri, “Güneş Sistemini Keşfetmeye Hazır mısın?” sergisi açıldı. Okuldaki 6. sınıf öğrencilerinin “Güneş Sistemi ve Tutulmalar” ünitesi çervesinde hazırlamış oldukları Gezegenler, Ay ve Güneş tutulması modelleri 25.10.2022 tarihinde gerçekleşen “Parçalı Güneş Tutulması”na dikkat çekmek amacıyla da ‘Güneş Tutulması’ modellerini tanıtan bir sergi açtı. GKV Özel Ortaokulu öğrencileri “Güneş Sistemi ve Ötesi” ünitesi çerçevesi hazırlamış oldukları teleskop modelleri de sergide yerini aldı.

Büyük ilgi gören serginin bir hafta süreyle Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları fuayesinde açık kalacağı da ifade edildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.