Dolar 32,3109
Euro 35,0805
Altın 2.279,41
BİST 8.962,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Az Bulutlu
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 25°C

Muş’ta karlı dağlarda kartpostallık görüntüler oluştu

MUŞ’TA ETKİLİ OLAN SİS, YÜKSEK KESİMLERDEKİ KARLI DAĞLARLA BİRLEŞİNCE DOYUMSUZ SEYİR ZEVKİ SUNAN KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU.

24/11/2021 10:15
A+
A-

Muş’ta etkili olan sis, yüksek kesimlerdeki karlı dağlarla birleşince kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Muş’ta 3 günden bu yana etkisini artırmaya başlayan soğuk hava nedeniyle kentin üzeri sis bulutuyla kaplandı. Merkeze bağlı Çavuştepe mevkiinde etkili olan kar yağışı yüksek kesimleri beyaza bürürken, dağ eteklerine kadar inen sis bulutları da kartpostallık görüntülere sahne oldu. Güneş ve karla birleşerek eşsiz seyir zevki sunan sis bulutları, kent semalarını kapladı.

Öte yandan, Üçevler köyünde etkili olan kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle hayvanlarını ovaya indirmek zorunda kaldığını ifade eden besici Necmettin Özdemir, “Dağda hem kar hem sis olduğu için mecburen hayvanları ovaya indiriyoruz. 5-6 ay hayvanları içeride beslemek zorundayız. Yolculuğumuz ovaya inene kadar bir gün sürüyor. Zorlu bir yolculuk oluyor. Bundan sonra kar yağıncaya kadar hayvanlarımızı ovada besleyeceğiz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.