Dolar 32,3218
Euro 35,0717
Altın 2.279,78
BİST 9.017,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Az Bulutlu
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 25°C

MALATYA – Mounir Chouiar: “Galatasaray maçında yenen taraf olmak istiyoruz”

BU HAFTA GALATASARAY İLE KARŞILAŞACAK OLAN DOĞU TEMSİLCİSİ YENİ MALATYASPOR’DA, SAĞ KANAT OYUNCUSU MOUNİR CHOUİAR HİÇBİR RAKİBE FARKLI GÖZLE BAKMADIKLARINI BELİRTEREK “DİĞER MAÇLARA NASIL HAZIRLANDIYSAK, GALATASARAY MAÇINA DA AYNI DİSİPLİNLE HAZIRLANACAĞIZ VE BUNA DA AYNI MOTİVASYONLA ÇIKACAĞIZ” DEDİ.

25/11/2021 13:10
A+
A-

Yeni Malatyaspor’un sağ kanat oyuncusu Mounir Chouiar, Galatasaray maçı öncesinde yaptığı açıklamada, “Galatasaray karşısında yenen taraf olmak için uğraşacağız” dedi.

Spor Toto Süper Lig’de bu hafta Galatasaray’ı konuk edecek olan Yeni Malatyaspor’da çalışmalar sürüyor. Zorlu maçın hazırlıklarına Nurettin Soykan Tesisleri’nde devam eden sarı-siyahlılarda Benjamin Tetteh, takımla birlikte bireysel çalışmalara başlarken, Giresunspor maçında sakatlanan Sadık ve Wallace’ın ise bu hafta forma giyip giymeyeceği netlik kazanmadı.

Yeni Malatyaspor’un 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Mounir Chouiar, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ligde geride kalan Giresunspor mağlubiyetinde iyi bir mücadele sergilemelerine rağmen gol pozisyonlarını iyi değerlendiremediklerini ifade eden Mounir, “Giresunspor karşılaşması iki takım için alt sıralardan kurtulmak adına önemli bir maçtı. İki takımın da puan alması lazımdı. Maçın ilk devresi başa baş gitti. İkinci yarıda Giresun’un kazandığı penaltı sonrası 1-0 öne geçtiler. Daha sonra bizde şans bulduk. Aslında maçın başından itibaren şanslar bulduk. Ama gol atamadık. İstemediğimiz bir mağlubiyetle sahadan ayrıldık” dedi.

Bu hafta Galatasaray karşısında, daha önceki maçlar gibi aynı motivasyonla çıkacaklarını dile getiren Mounir, sahadan 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini ifade etti. Futbolun bir takım oyunu olduğunu da ifade eden Mounir, “Hiçbir zaman kendimi burada yalnız hissetmedim. Aksine benim kadar yetenekli birçok takım arkadaşım burada. Aslında bizim güçlerimizi birleştirip daha iyi bir futbol ortaya koymak istiyoruz. Hiçbir zaman burada kendimi yalnız hissetmedim” diye konuştu.

Her maçın kendileri için zor olduğunu da kaydeden Mounir, “Takım olarak gerçek gücümüzü sahaya yansıtabilirsek hiçbir maç zor değil. Her maçta kaybetme veya kazanma ihtimalimiz var. Galatasaray karşısında biz yenen taraf olmak için uğraşacağız. Bu önümüzdeki maç ve diğer oynayacağımız maçlar için geçerli. Hiçbir rakibe farklı gözle bakmıyoruz. Diğer maçlara nasıl hazırlandıysak, Galatasaray maçına da aynı disiplinle hazırlanacağız ve buna da aynı motivasyonla çıkacağız” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.