Categories: YEREL

Modacı Andıç; “Kumaş tercihi önemli”

Moda alanında yaptığı tasarımlar ile pek çok önemli ödülü kazanan modacı Cafer Andıç, şimdiye kadar yaptığı tasarımlar ile moda dünyasında dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Moda konusunda kumaş tercihinin de çok önemli olduğunu belirten Andıç moda ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ünlü modacı Cafer Andıç, “Moda konusunda her zaman kumaş benim için ön planda oldu. Çünkü iyi bir kumaş tasarımın kalitesini belli eden en önemli etmendir. Türkiye’de üretilen kumaşların dünyada çok daha iyi yerlere geleceğine de inanıyorum” dedi.

Dünya çapında ses getiriyor

Cafer Andıç düzenlediği defileler sayesinde de dünya çapında ses getirmeyi başarıyor. Yakın zamanda planladığı ünlü mankenlerin katılacağı defile ile önemli bir organizasyona imza atmayı amaçlayan Andıç, bu sayede salgın yüzünden uzun bir süredir ara verilen moda dünyasına da önemli bir dönüş yapmayı hedefliyor. Tasarımların ve şık kumaşların bir araya gelerek özel görünümler oluşturacağı defile için açıklama yapan Andıç “Halihazırda pek çok ünlü isme kumaş ve tasarım konularında destek veriyorum. Özellikle yurt dışındaki tasarımcılar için de önemli destekler sunuyorum. Yakında gerçekleşecek defile de dikkatleri bir kez daha Türkiye’ye çekmiş olacak” diye konuştu.

SancakHaber

Recent Posts

Aselsan’ın ‘Defibrilatör’ cihazı, ani kalp durmalarına tam zamanında doğru yerde müdahaleyi sağlıyor

Aselsan’ın geliştirdiği Otomatik Eksternal Defibrilatör (Heartline OED) cihazı, kalbin kan pompalama fonksiyonunu yerine getiremediği ani kalp…

1 gün ago

TÜİK açıkladı; Tavuk eti üretimi 204 bin 912 ton, tavuk yumurtası üretimi 1,79 milyar adet

TÜİK açıkladı; Tavuk eti üretimi 204 bin 912 ton, tavuk yumurtası üretimi 1,79 milyar adet…

1 gün ago

YHT’lerle Dünya’nın etrafında 2023 tur

YHT’lerle Dünya’nın etrafında 2023 tur Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, demiryollarına yaptıkları yatırımlara vurgu…

1 gün ago

Eğirdir’de el bombaları bulundu

Isparta'da el bombaları ele geçirildi.   Eğirdir’de el bombaları bulundu   Eğirdir Baba sultan mevkiinde…

1 gün ago

1 günlük yas kararı aldık

Erdoğan: 1 günlük yas kararı aldık   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı sonrasında açıklamalarda…

1 gün ago

Kıbrıs’da asgari ücret belirlendi

Asgari Ücret Saptama Komisyonu, 2024’ün ikinci asgari ücretini belirledi.     Kıbrıs’da asgari ücret belirlendi…

1 gün ago