Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 22°C
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 21°C

MMT Amerikan Hastanesi’nde bayramlaşma

TÜRKİYE’NİN İLK ÖZEL HASTANESİ OLAN MMT AMERİKAN HASTANESİ’NDE RAMAZAN BAYRAMI NEDENİYLE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ DÜZENLENDİ.

30/04/2022 13:20
A+
A-

Türkiye’nin ilk özel hastanesi olan MMT Amerikan Hastanesi’nde Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi.

Bayramlaşma törenine Yönetim Kurulu Üyesi Ali Taşdelen ve Başhekim Op. Dr. Anıl Özmutlu, hastanede görev yapan doktorlar ve çok sayıda personel katıldı. Törende konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Ali Taşdelen, bayramların toplumsal birlik ve beraberliğin pekişmesi açısından fırsat olduğunu belirterek, “Bayramlar bizim için milli ve manevi anlamda, kırgınlıkları giderme, akrabalarımızı, dostlarımızı görme açısından önemli bir vesile. Ramazan Bayramı’nın başta ülkemize, İslam alemine ve bütün insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini dilerim” dedi.

Yönetim Kurulu Üyesi Ali Taşdelen’den sonra personellere hitap eden Özel MMT Amerikan Hastanesi Başhekim Op. Dr. Anıl Özmutlu ise, “Bizler her geçen gün artan doktor kadromuz ve personelimizle, birlik ve beraberlik içinde güzel bir bayram kutlaması geçiriyoruz. Hepinizin bayramınızı kutluyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.