Dolar 32,5844
Euro 34,8069
Altın 2.511,28
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 19°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
19°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 25°C
Sal 28°C

Minik Asiye’nin yeni evindeki ilk ziyaretçisi Tahmazoğlu oldu

GAZİANTEP’TE İKİ PİTBULLUN SALDIRISI İLE AĞIR YARALANAN VE SEVK EDİLDİĞİ ANTALYA AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE BİR DİZİ OPERASYON GEÇİREN ASİYE ATEŞ, TABURCU OLARAK MEMLEKETİ GAZİANTEP’E DÖNDÜ. MİNİK ASİYE VE AİLESİNİN YENİ EVİNDE İLK ZİYARETÇİSİ İSE ŞAHİNBEY BELEDİYE BAŞKANI MEHMET TAHMAZOĞLU OLDU. ASİYE VE AİLESİNİ ZİYARET EDEN TAHMAZOĞLU, MİNİK ASİYE’YE TABLET VE BOYAMA SETİ HEDİYE ETTİ, İKİLİ BERABER PASTA KESTİ.

01/02/2022 11:50
A+
A-

Gaziantep’te iki pitbullun saldırısı ile ağır yaralanan ve sevk edildiği Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde bir dizi operasyon geçiren Asiye Ateş, taburcu olarak memleketi Gaziantep’e döndü. Minik Asiye ve ailesinin yeni evinde ilk ziyaretçisi ise Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu oldu. Asiye ve ailesini ziyaret eden Tahmazoğlu, minik Asiye’ye tablet ve boyama seti hediye etti, ikili beraber pasta kesti.

Gaziantep’te iki pitbullun saldırısı sonrası ağır yaralanan ve sevk edildiği Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde bir dizi operasyon geçiren 4 yaşındaki Asiye Ateş, dün sabah saatlerinde taburcu edildikten sonra memleketi Gaziantep’e dönmüştü. Memleketi Gaziantep’e dönen minik Asiye ve ailesinin, yeni evlerindeki ilk ziyaretçisi ise Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu oldu.

Tahmazoğlu Asiye’ye tablet ve boyama seti hediye etti, ikili beraber pasta kesti

Asiye ve ailesini evlerinde ziyaret eden Tahmazoğlu, minik Asiye’ye tablet ve boyama seti hediye etti. Minik Asiye ve Belediye Başkanı Tahmazoğlu, beraber pasta keserek Asiye’nin memleketine sağlıklı bir şekilde dönüşünü kutladı. Tahmazoğlu, Asiye ve ailesi ile kesilen pastayı beraber yerken, Asiye’nin neşeli haller dikkat çekti.

“Asiye’yi yeni evinde ziyaret ettik, neşeli ve keyfi yerinde”

Yaşanan üzücü olaydan sonra her zaman küçük Asiye ve ailesinin yanında olmaya çalıştıklarını söyleyen ve bu nedenle yeni evlerindeki ilk ziyaretçisi olduklarını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Asiye kızımız ve ailesine tekrardan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere bakanlarımız ve diğer yetkililerin sahip çıkmasıyla Asiye’nin ilk etap ameliyatları tamamlandı. Ömer hocamızın koordinatörlüğünde sağlığına kavuştu. Minik Asiye dün akşam saatlerinde de Gaziantep’e, evine, yuvasına döndü. Ben tekrardan ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Süreçte Cumhurbaşkanımızın önderliğinde devletimiz yapılması gereken her şeyi yaptı. Yaşanan olay sonrası hayati tehlikesi vardı Asiye’nin ve çok ciddi bir travma geçirmişti. Çok şükür şu anda gördüğünüz gibi Asiye iyi durumda. Gayet neşeli keyfi yerinde. Şu anda normal hayatına döndü. Daha sonra biz de Asiye için, ailesi için elimizden gelen her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz. Kendilerine gereken tüm yardımları sağlayacağız” dedi.

Asiye’nin ailesinden devlet yetkilileri ile Tahmazoğlu’na teşekkür

Memleketindeki yeni evinde ilk gününü geçiren 4 yaşındaki Asiye ve ailesi ise kendilerine her türlü desteği sağlayan devlet yetkilileri ile kendilerini evlerinde ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür etti. Minik Asiye, ziyaret sırasında neşesiyle de dikkat çekti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.