Categories: POLİTİKA

MHP’nin En Genç Aday Adayı Efekan Murat

Kırıkkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 3. sınıf Öğrencisi Efekan Murat MHP Ankara 1. bölgeden aday adayı oldu.

 

Üniversite 3. sınıf öğrencisi MHP’den aday adayı oldu. Ankara Altındağ doğumlu olan Efekan Murat 28. Dönem milletvekili seçiminde bende varım dedi, aday adayı oldu.

21 yaşında olan Efekan Murat, Sancak Haber’e yaptığı açıklamada neden aday adayı oldunuz? Sorusuna şöyle cevap verdi;

Gelecek nesiller için endişelenmeyen, memleketinin derdiyle dertlenmeyen, Suya sabuna dokunmayan, davası uğruna tek damla ter dökmeyen, vatanı üzerinde kurulan oyunları yapılan hesapları görmeyen, amaçsız ruhsuz umutsuz bir nesil değil…

Maddi ve manevi bu buhran çağında,  ülkemiz ve coğrafyamız açık,  kapalı sinsi ve tehlikeli yeni/eski düşmanların saldırısı altındayken elinden geleni yapabilmek adına gördüğüm lüzum üzerine ileri demokrasimizin biz gençlere verdiği  seçilme hakkından faydalanabilmek ,  bilge liderimiz Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin ellerini öpüp müsaadelerini aldıktan sonra inandığımız güvendiğimiz Türk İslam davasının temsilcisi partimiz MHP saflarında hizmet edebilmek için milletvekilliği adaylık başvurusunda bulundum.

  1. Yüzyılı Türk asrı yapmak, Türk İslam mührünü çağa vurma amaç ve inancıyla çıktığımız bu kutlu yolda genel merkezimizin değerli yöneticilerinin teveccühleri ile başvurumuz kabul olmuş Ankara 1. Seçim bölgemizin en genç aday adayı olarak demokrasi yarışına başlamış bulunmaktayız. Sürecin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” İfadelerini kullandı.

 

MHP Genel Merkezinin 9 Nisan’da YSK ya teslim edeceği kesin listelerde isminin olup olmayacağı ise merakla bekleniyor.

SancakHaber

View Comments

  • Böyle pırıl pırıl bilgili bilinçli donanımlı gençleri aktif siyasette görmek gelecek adına umutlarımızı yeşertiyor, başarılar dilerim.

  • Gençliğin ülkenin geleceği ile ilgili fikirlerini siyaset meydanında dillendirebilmesi ve bizde varız demesi ne kadar güzel.
    Başarılar diliyorum.

Recent Posts

Üç büyük şehirde başıboş köpek sayısı 700 bini geçti

Üç büyük şehirde başıboş köpek sayısı 700 bini geçti   Adana’nın İmamoğlu ilçesinde 72 yaşındaki…

3 saat ago

Milli Muharip Uçak KAAN ikinci uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) tarafından üretilen Milli Muharip Uçak KAAN, ikinci uçışunu…

3 saat ago

Şampiyonluk Kupasını Mezara Götürdüler

Şampiyonluk Kupasını Mezara Götürdüler Türkiye BAL ligi 12. grupta mücadele veren Türk Metal  1963 Spor…

1 gün ago

Sağlık Haksen Teşkilat Gezileri Yapıyor

Sağlık Haksen Genel Merkezinden yapılan açıklamaya göre; Teşkilat gezileri Elazığ  ve Bingöl'den başlatıldı. Sağlık Haksen…

2 gün ago

14 otobüs alev topuna döndü

Kocaeli'nin kartepe ilçesinde bir otoparkta çıkan yangında 14 otobüs yanarak kullanılamayacak hale geldi.    …

2 gün ago

Elazığ Kent Konseyi Başkanlığına, Nafiz Koca seçildi

Elazığ’da çalışmalarını sürdüren Elazığ Kent Konseyi’nin Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Kongrede Konseyin yeni başkanı…

2 gün ago