Dolar 32,5697
Euro 34,9942
Altın 2.451,49
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 20°C

MHP’nin En Genç Aday Adayı Efekan Murat

MHP’nin En Genç Aday Adayı Efekan Murat
02/04/2023 23:10
A+
A-

Kırıkkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 3. sınıf Öğrencisi Efekan Murat MHP Ankara 1. bölgeden aday adayı oldu.

 

Üniversite 3. sınıf öğrencisi MHP’den aday adayı oldu. Ankara Altındağ doğumlu olan Efekan Murat 28. Dönem milletvekili seçiminde bende varım dedi, aday adayı oldu.

21 yaşında olan Efekan Murat, Sancak Haber’e yaptığı açıklamada neden aday adayı oldunuz? Sorusuna şöyle cevap verdi;

Gelecek nesiller için endişelenmeyen, memleketinin derdiyle dertlenmeyen, Suya sabuna dokunmayan, davası uğruna tek damla ter dökmeyen, vatanı üzerinde kurulan oyunları yapılan hesapları görmeyen, amaçsız ruhsuz umutsuz bir nesil değil…

Maddi ve manevi bu buhran çağında,  ülkemiz ve coğrafyamız açık,  kapalı sinsi ve tehlikeli yeni/eski düşmanların saldırısı altındayken elinden geleni yapabilmek adına gördüğüm lüzum üzerine ileri demokrasimizin biz gençlere verdiği  seçilme hakkından faydalanabilmek ,  bilge liderimiz Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin ellerini öpüp müsaadelerini aldıktan sonra inandığımız güvendiğimiz Türk İslam davasının temsilcisi partimiz MHP saflarında hizmet edebilmek için milletvekilliği adaylık başvurusunda bulundum.

  1. Yüzyılı Türk asrı yapmak, Türk İslam mührünü çağa vurma amaç ve inancıyla çıktığımız bu kutlu yolda genel merkezimizin değerli yöneticilerinin teveccühleri ile başvurumuz kabul olmuş Ankara 1. Seçim bölgemizin en genç aday adayı olarak demokrasi yarışına başlamış bulunmaktayız. Sürecin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” İfadelerini kullandı.

 

MHP Genel Merkezinin 9 Nisan’da YSK ya teslim edeceği kesin listelerde isminin olup olmayacağı ise merakla bekleniyor.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Ali Yaşar dedi ki:

    Böyle pırıl pırıl bilgili bilinçli donanımlı gençleri aktif siyasette görmek gelecek adına umutlarımızı yeşertiyor, başarılar dilerim.

  2. İlhami ERDOĞAN dedi ki:

    Gençliğin ülkenin geleceği ile ilgili fikirlerini siyaset meydanında dillendirebilmesi ve bizde varız demesi ne kadar güzel.
    Başarılar diliyorum.