Dolar 32,5286
Euro 34,9326
Altın 2.438,75
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 25°C
Az Bulutlu
Ankara
25°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 20°C

MHP’li Atay FETÖ firarisinin iddialarını yalanladı

YURTDIŞINDAKİ BİR FETÖ FİRARİSİNİN GAZİANTEP VALİSİ DAVUT GÜL’ÜN KONVOYUNUN ÖNÜNÜN KESİLEREK KORUMALARININ REHİN ALINDIĞI İDDİASINA İLİŞKİN SOSYAL MEDYA HESABINDAN AÇIKLAMA YAPAN MHP GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ SERMET ATAY, “İDDİALARIN TAMAMI HAYAL ÜRÜNÜ VE KARALAMAYA YÖNELİKTİR” DEDİ.

24/07/2022 22:35
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, yurtdışındaki bir FETÖ firarisinin iddialarının hayal ürünü ve karalama olduğunu belirterek, “Olayda ismi geçen şerefsiz, hırsız, şantajcı, kara paracı mafyacılarla ve namussuz FETÖ artıklarıyla ve bunların perde arkası haysiyetsiz destekçileri ile mücadelemiz Gaziantep bu pisliklerden temizleninceye kadar devam edecektir” dedi.

Yurtdışındaki bir FETÖ terör örgütü firarisinin sosyal medyada ortaya attığı “Gaziantep’te bir organize suç örgütünün yol keserek Gaziantep Valisi ve korumalarını rehin aldığı” iddiasına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan MHP Gaziantep Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Başkanvekili Sermet Atay, iddiaları sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla yalanladı.

“İddiaların tamamı hayal ürünü”

FETÖ artığı firari bir ahlaksızın senaryosunda iftiraya maruz kaldığını aktaran milletvekili Sermet Atay paylaşımlarında, “İddiaların tamamı hayal ürünü ve karalamaya yöneliktir. İftirasını ispat etmeyen şerefsizdir diyeceğim ama sizde şerefin kırıntısı dahi yoktur. Olayda ismi geçen şerefsiz, hırsız, şantajcı, kara paracı mafyacılarla ve namussuz FETÖ artıklarıyla ve bunların perde arkası haysiyetsiz destekçileri ile mücadelemiz Gaziantep bu pisliklerden temizleninceye kadar devam edecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.