Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 19°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
19°C
Hafif Yağmurlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 24°C
Sal 28°C

MHP Kayapınar’da bayrak değişimi

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP) DİYARBAKIR İL BAŞKANLIĞINDA DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI. KAYAPINAR İLÇE BAŞKANLIĞINA ATANAN BAVER BULUT, GÖREVİ ESKİ BAŞKAN MEHMET ATAÇ’TAN DEVRALDI.

MHP Kayapınar’da bayrak değişimi
24/12/2021 13:25
A+
A-

DİYARBAKIR (İHA) – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanlığında devir teslim töreni yapıldı. Kayapınar İlçe Başkanlığına atanan Baver Bulut, görevi eski Başkan Mehmet Ataç’tan devraldı.

Devir teslim töreninde konuşan İl Başkanı Cihan Kayaalp MHP Diyarbakır İl Başkanlığı olarak kentte başarılı çalışmalar ile vatandaşların teveccühünü kazanmış, hızlı bir yükseliş gerçekleştirmiş olduklarını söyledi. Daha da başarılı bir şekilde çalışmalara devam edeceklerini belirten Kayaalp, “Bugünlerde başarılarımızı baltalamaya çalışanların olduğunu biliyoruz. Birilerini, bazı odakları rahatsız ettiğimizi biliyoruz. Ne yaparlarsa yapsınlar bu tarihi güzide şehrimizin kıymetli vatandaşlarına en iyi şekilde hizmet etmek için MHP olarak durmadan usanmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Partimize yapılan gayri ahlaki saldırılar bizi asla yolumuzdan ayırmayacaktır. Kayapınar İlçesi eski Başkanı Mehmet Ataç, bu süreçte davamıza zarar gelmemesi adına görevini genç kardeşimiz Baver Bulut’a devretmiş bulunmaktadır. Bugüne dek başarılı çalışmalarda bulunan ve bugün görevi devreden eski Başkan Mehmet Ataç’a teşekkür ediyorum. Yeni İlçe Başkanlığına atanan Baver Bulut’un ise almış olduğu görevin sorumluluğunu en iyi şekilde temsil edeceğinden, genç ve dinamik çalışmalarıyla ilçe teşkilatımızı daha da güçlendireceğinden şüphem yoktur. Kendisine ve yeni yönetimine başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.