Dolar 32,5050
Euro 34,6385
Altın 2.479,83
BİST 9.617,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 26°C
Az Bulutlu
Ankara
26°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 20°C
Cum 16°C
Cts 17°C

Mehmet Özhaseki’nin eşi, evlat nöbetindeki ailelerle bir araya geldi

SABAH SAATLERİNDE DİYARBAKIR’A GELEN AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET ÖZHASEKİ’NİN EŞİ NEŞE ÖZHASEKİ, ÇOCUKLARINI TERÖR ÖRGÜTÜ PKK TARAFINDAN ZORLA DAĞA KAÇIRILDIĞI İDDİASIYLA 933 GÜNDÜR EVLAT NÖBETİNDE OLAN 273 AİLEYİ ZİYARET ETTİ. AİLELERLE BURADA BİR ARAYA GELEN ÖZHASEKİ, HER ZAMAN ANNE OLARAK YANLARINDA OLDUĞUNU İFADE ETTİ.

23/03/2022 15:35
A+
A-

Sabah saatlerinde Diyarbakır’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin eşi Neşe Özhaseki, çocuklarını terör örgütü PKK tarafından zorla dağa kaçırıldığı iddiasıyla 933 gündür evlat nöbetinde olan 273 aileyi ziyaret etti. Ailelerle burada bir araya gelen Özhaseki, her zaman anne olarak yanlarında olduğunu ifade etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve eşi Neşe Özhaseki, kente sabah saatlerinde geldi. Valilik ziyaretinin ardından Özhaseki’nin eşi Neşe Özhaseki, AK Parti MKYK üyesi Suna Kepoğlu Ataman, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, AK Parti Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Meral Öztürk ve Bağlar Belediyesi Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun eşi Durdane Beyoğlu ile beraberindeki 15 kişi evlat nöbeti tutan aileler ile bir araya geldi.

HDP İl Binası önünde 933 gündür evlat nöbeti tutan 273 aileyi ziyaret eden Özhaseki ve beraberindekiler, aileler tarafından karşılanırken, çadır içerisinde aileleri dinleyen Özhaseki, anne ve babaların çocuklarının fotoğraflarına bakarak hikayelerini dinledi.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Neşe Özhaseki, evlatları için göz yaşı döken anne ve babaların yanında olduklarını belirterek, “Bu şekilde onlara destek vereceğimizi düşündük. Beraberindekilerle birlikte onlara destek olmaya umutlarını yitirmemelerini söyledik. Her zaman da anne olarak onların yanındayız” dedi.

Açıklamanın ardından Özhaseki ve beraberindekiler annelere karanfil verdikten sonra bölgeden ayrıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.