Dolar 32,4958
Euro 34,6084
Altın 2.477,33
BİST 9.588,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 26°C
Az Bulutlu
Ankara
26°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 20°C
Cum 18°C
Cts 17°C

MALATYA – Mehmet Furkan Karataş: Yeni yatırım fikirlerimiz var.

YENİLİKÇİ YATIRIMLAR VE GİRİŞİMLER ÜZERİNDE ÇALIŞTIKLARINI BELİRTEN İŞADAMI MEHMET FURKAN KARATAŞ, BİRÇOK SEKTÖRLE İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE OLDUKLARINI DA DİLE GETİREREK “İNŞAAT, TURİZM, OTOMOTİV SEKTÖRLERİNDEKİ BAŞARILI YATIRIMLARININ YANI SIRA SAVUNMA SANAYİ VE E-TİCARET GİBİ BAŞARABİLECEĞİMİZE İNANDIĞIMIZ SEKTÖRLERDE CONCORD COMPANY OLARAK VAR OLACAĞIZ.” DEDİ.

12/12/2021 12:55
A+
A-

Yenilikçi yatırımlar ve girişimler üzerinde çalıştıklarını belirten İşadamı Mehmet Furkan Karataş, Birçok sektörle iş birliği içinde olduklarını da dile getirerek “İnşaat, Turizm, Otomotiv sektörlerindeki başarılı yatırımlarının yanı sıra savunma sanayi ve e-ticaret gibi başarabileceğimize inandığımız sektörlerde Concord Company olarak var olacağız.’’ dedi.

Türkiye’nin en genç ve başarılı 50 iş insanı listesinde yer alan İş adamı Mehmet Furkan Karataş, sektördeki tüm faaliyetlerini bir marka altında topladıklarını söyledi. İnşaat sektöründe de farklı bir bakış açısı ile 2021 yılında ulusal bir başarı elde eden Kartaş, otel, konut, mağaza, fabrika ve AVM gibi yeni bir mekan oluşturma sürecinin tüm evrelerini kendi bünyesinde bulunduran, uzmanlaşmış kadrolara sahip Concord Construction inşaat şirketini kurdu.

Co/Construction’a bağlı Ar-Ge departmanının çalışmalarının her kesimden tam not aldığını ifade eden Karataş, ““Co/Construction’u mimarlık ofisi zannedenler oluyor buda bizim AR-GE’mizin başarısı. Birçok mimar, iç mimar ile ortak çalışmalarımız var. Concord Construction, tasarıma, mimara, iç mimara önem veren bir inşaat şirketi” dedi.

“Concord Suits”i uluslararası zincir haline getirmeyi hedefliyoruz”

Turizm sektöründeki markaları olan Concord Tourism ile ilgili de konuşan Karataş, gerek İstanbul’da gerekse yurtdışında turizm yatırımlarına devam etmeyi planladıklarını ifade ederek orta ve uzun vadeli planlamalarda ise “Concord Suits”i uluslararası zincir haline getirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Co-Rent, Co-Sale ve Co-Vale gibi departmanları ile de Türkiye’nin her noktasına sıfır-ikinci el araç alım, satım ve takas hizmetleri sunduklarını kaydeden Karataş, kısa dönem ve uzun dönem lüks araç kiralama ile Concord Automotıve markasıyla otomobil sektöründe de kurumsal hizmet veren ulusal bir marka olma yolunda ilerlediklerini söyledi.

“Birçok sektörle iş birliğindeyiz”

’Önceliklerinin iddialı oldukları alanlardaki başarılı grafiği sürdürülebilir hale getirmek olduğunu da ifade eden Karataş, “Bunu sağlarken yenilikçi yatırımlar ve girişimler üzerinde çalışıyoruz. Birçok sektörle iş birliğindeyiz, bu kazançlarımızda ileriye yönelik yatırımlarımız noktasında bize anlamlı fırsatlar sunuyor” ifadelerine yer verdi.

İnşaat, turizm, ve otomotiv sektörlerindeki başarılı yatırımlarının yanı sıra savunma sanayi ve e-ticaret gibi başarabileceklerine inandığımız sektörlerde de Concord Company olarak var olacaklarının altını çizen Karataş, İstanbul ve Doğu Anadolu’da ki yatırımlarının dışında farklı coğrafyalarda da yatırım fikirleri olduğunu söyledi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.