Dolar 32,5723
Euro 34,9777
Altın 2.460,03
BİST 9.887,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 24°C
Az Bulutlu
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 21°C
Sal 21°C

Mehmet Ali Erbil ve oyuncu Elif Güçkıran’dan Diyarbakır’a kütüphane desteği

KURULAN KÜTÜPHANENİN AÇILIŞI İÇİN KENTE GELEN SANATÇILAR, ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE MALZEMESİ DESTEĞİNDE DE BULUNDU.

26/09/2022 10:05
A+
A-

Mehmet Ali Erbil ve oyuncu Elif Güçkıran, Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde katkılarıyla kurulan Şehit Birol Öztekin Ortaokulu’nun kütüphanesinin açılışına katıldı.

Sanatçı Mehmet Ali Erbil ve oyuncu Elif Güçkıran, Ergani’deki Şehit Birol Öztekin Ortaokulu’nun kütüphanesinin hazırlanması için destekte bulundu. Kurulan kütüphanenin açılışı için kente gelen sanatçılar, öğrencilere kırtasiye malzemesi desteğinde de bulundu. Erbil rahatsızlığından dolayı otelde kalırken, açılışı Güçkıran ve beraberindekiler gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Elif Güçkıran, çocuklara başarılı bir eğitim-öğretim yılı diledi.

Kütüphaneye katkılarından dolayı Güçkıran’a plaket veren okul müdürü İhsan Aktar, “Çocuklarımızın eğitimine sağladığı katkıdan dolayı Elif Güçkıran Hanımefendi’ye teşekkür ediyoruz” dedi.

Açılışın ardından Ergani Makam Kadın Futbol Takımı’nı ziyaret eden Güçkıran, oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Güçkıran, daha sonra top sektirdi. Akçakale Hasanören Mezrası İlkokulu’na da bir ziyaret gerçekleştiren Güçkıran, 50 öğrenciye oyuncak ve kırtasiye malzemesi yardımında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.