Dolar 32,3767
Euro 34,9830
Altın 2.326,16
BİST 9.075,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 22°C

Medical Point Gaziantep’ten sağlık turizmi atağı

MEDİCAL POİNT HASTANELER GRUBU İLE HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ, ORTAK BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ SAĞLIK TURİZMİ ELÇİLİĞİ GİRİŞİMCİLİK PROGRAMI BAŞLADI. PROGRAM İLE 21 ÜLKEDEN TOPLAM 200 SAĞLIK ELÇİSİ ALDIKLARI EĞİTİM SONRASI TÜRKİYE’NİN SAĞLIK TURİZMİ İÇİN GAYRET GÖSTERECEK.

30/07/2022 11:15
A+
A-

Medical Point Gaziantep Hastanesi ile Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği ’Sağlık Turizmi Elçiliği Girişimcilik Programı’ başladı. Program ile 21 ülkeden toplam 200 sağlık elçisi aldıkları eğitim sonrası Türkiye’nin sağlık turizmi için gayret gösterecek.

Medical Point Gaziantep Hastanesi ile Hasan Kalyoncu Üniversitesi işbirliği ile sağlık turizmi elçiliği girişimcilik programını hayata geçirildi. Medical Point Gaziantep Hastanesi ile Hasan Kalyoncu Üniversitesi ortak bir şekilde gerçekleştirilen sağlık turizmi elçiliği girişimcilik programı eğitimleri Medical Point Gaziantep Hastanesi’nde başladı. Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan ve toplam 21 ülkeden 200 sağlık elçisinin eğitim alarak sağlık elçisi olarak görev yapacağı proje sonucunda Türkiye’nin dünyada sağlık üssü olması amaçlanıyor.

“Sağlık Turizmi Elçiliği Girişimcilik Programı’nı hayata geçirildi”

Proje hakkında bilgi veren, Medical Point Gaziantep Hastanesi Uluslararası Hasta İlişkileri Birimi, “Hasan Kalyoncu Üniversitesi ile Medical Point Gaziantep Hastanesi’nin ortak bir şekilde düzenlediği Sağlık Turizmi Elçiliği Girişimcilik Programı’nı hayata geçiriyoruz. Hasan Kalyoncu Üniversitesi tarafından, Türkiye Ulusal Ajansı desteği ile Erasmus+ Programı bünyesinde uygulanan ‘Gençlik Çalışanları İçin Girişimcilik Eğitiminin Güçlendirilmesi’ projesi çerçevesinde Gaziantep’e gelen 21 farklı ülkeden bir çok katılımcı Medical Point Gaziantep Hastanesi’ni ziyaret etti. ’Sağlık turizmi Girişimciliği’ alanında brifing gerçekleştirildi. Bu bağlamda, Medical Point Gaziantep Hastanesi Uluslararası Hasta İlişkileri ekibi tarafından sürdürülebilir sağlık turizmi ve bunun uygulama örnekleri üzerine bizim tecrübelerimizi girişimci adaylarıyla paylaşarak girişimci adaylarına bu alanda mevcut fırsatları ve imkanları değerlendirmeleri konusunda yardımcı olduk. Programımız dört hafta devam edecektir. Bu süre içerisinde 21 ülkeden toplamda 200 tane misafirimiz gelecek. Biz bu misafirlerimize 4 hafta boyunca sağlık turizminin nasıl yapılacağı ile ilgili girişimcilik eğitimleri vereceğiz. Sonuç olarak ise bu 21 ülke de bizim sağlık turizm elçilerimiz olacak. Bu proje ile beklentimiz ülkemizde maddi manevi kar, prestij ve Türkiye’nin sağlık üssü olması noktasına katkı sağlamaktır. Bu proje Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyor. O yüzden çok önemli bir proje. Çünkü Türkiye sağlık turizminde yükselen yıldız konumunda. Bu konuda sağlık hizmetlerimiz ve ücretlerimiz konusunda da avantajlıyız. Medical Point Gaziantep Hastanesi olarak bu tür eğitimlerimiz artarak devam edecek” ifadesine yer verildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.