Dolar 32,3690
Euro 34,9519
Altın 2.325,69
BİST 9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 22°C

Medical Park’ta tedavi oldu, bir gün sonra şampiyonluk geldi

PROF. DR. EKBER ŞAHİN VE HIRVATİSTAN KARATE FEDERASYONU GENEL SEKRETERİ LUKA POZGAJ

02/06/2022 12:30
A+
A-

Omuzundan sakatlanarak Medical Park Gaziantep Hastanesi’nde tedavi olan Hırvat sporcu Andelo Kvesic, 57. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası’nda 84 kiloda birinci olarak altın madalya kazandı.

Gaziantep’te düzenlenen 57. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası’nda sol omuzunda kas yaralanması geçiren Hırvat sporcu Andelo Kvesic, Medical Park Gaziantep Hastanesi’ne gelerek Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Murat Gök tarafından tedavi edildi. Tedavinin ardından şampiyonaya dönen sporcu 84 kiloda birinci olarak altın madalya kazandı.

“Sporcunun tedavisini başarıyla yerine getirdik”

Sporcunun tedavisinin başarıyla yerine getirildiğini belirten Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Murat Gök, “Sporcumuz müsabakalar devam ederken bir kas yaralanmasıyla bizlere başvurdu. Sol omuzunda şiddetli ağrısı vardı. Sol omuzunu kullanamıyordu. Bir gün sonra final maçının olduğundan bahsetti. Sporcunun tedavisini başarıyla yerine getirdik. Final maçına çıkmasını sağladık. Sporcunun şampiyon olduğunu öğrendik. Kendisini buradan Medical Park Gaziantep ailesi olarak tebrik ediyoruz” dedi.

“Tedavisinin ertesi günü şampiyon oldu”

Hırvatistan Karate Federasyonu Genel Sekreteri Luka Pozgaj ise, Medical Park Gaziantep Hastanesi’ne teşekkür ederek, “Sporcumuzun büyük maç öncesinde ciddi bir sakatlığı vardı. Kolunu bile kaldıramıyordu. Burada yaptığımız araştırmalar sonucu Medical Park Gaziantep Hastanesi’ni tercih ettik. Hastaneye gelince hızlı bir şekilde tanı konuldu, süreci hızlı yönettiler. Bize verilen hizmetten çok memnun kaldık. Sporcumuz bir gün sonra şampiyon oldu ve altın madalya aldı. Buradan Medical Park Gaziantep Hastanesi yönetimine ve Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Murat Gök’e teşekkür ederiz” diye konuştu.

Medical Park Gaziantep Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ekber Şahin, Hırvatistan Karate Federasyonu Genel Sekreteri Luka Pozgaj’a başarılarından dolayı çiçek takdim etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.