Dolar 32,5702
Euro 34,9795
Altın 2.423,87
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 24°C
Az Bulutlu
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 23°C

Malazgirt Belediye Başkanı Altın, iki yıllık çalışmalarını anlattı

MUŞ (AA) – Muş'un Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın, belediyenin iki yıl boyunca yaptığı yatırımları ve hayata geçirdiği projeleri …

Malazgirt Belediye Başkanı Altın, iki yıllık çalışmalarını anlattı
30/05/2021 10:49
A+
A-

MUŞ (AA) – Muş'un Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın, belediyenin iki yıl boyunca yaptığı yatırımları ve hayata geçirdiği projeleri anlattı.

Malazgirt 1071 radyosunda, vatandaşlardan gelen soruları yanıtlayan Altın, ilçenin tüm alt ve üst yapı sorunlarını çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

İlçedeki görev süresi boyunca yatırımların tamamlanacağını, her alanda önemli gelişmelerin yaşanacağını aktaran Altın, bu anlamda önemli mesafe aldıklarını vurguladı.

2 yılda 80 bin metrekare kilitli taşı, 10 bin 500 metrekare asfalt yaptıklarını anlatan Altın, şöyle konuştu:

“3 kilometreye yakın sathi kaplama yaptık. Minibüs terminalini bu yıl bitireceğiz. Seneye de nasip olursa bizim otobüs terminali ve canlı hayvan pazarını yapacağız diye öngörüyoruz. Elektrik faturaları önemli bir gider oluşturuyor. Belediye olarak bu sene GES projesi hazırladık. Nasip olursa belediyemiz kendi elektriğini kendi üretecek. Üstelik VEDAŞ'a elektrik satabileceğiz. GES projesi belediyemize aylık 390 bin lira gelir getirecek.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.