Dolar 32,3276
Euro 35,0275
Altın 2.284,06
BİST 8.970,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Az Bulutlu
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 25°C

Malatya’da balık fiyatları esnaf ve müşteri memnun etti

MALATYA’DA BALIKÇI PAZARINDAKİ FİYATLAR HEM ESNAFI HEM DE VATANDAŞI MEMNUN EDİYOR. BİR ÖNCEKİ YILIN AYNI DÖNEMİNE GÖRE, FİYATLARI YÜZDE 30 DOLAYINDA DÜŞEN HAMSİ VE İSTAVRİT YÜZ GÜLDÜRÜYOR.

04/02/2022 12:30
A+
A-

Malatya’da balıkçı pazarındaki fiyatlar hem esnafı hem de vatandaşı memnun ediyor. Bir önceki yılın aynı dönemine göre, fiyatları yüzde 30 dolayında düşen hamsi ve istavrit yüz güldürüyor.

Hamsi ve İstavrit’teki bolluk Malatya’da balıkçı esnafı ve vatandaşın yüzünü güldürürken, esnaflar satışlarda memnun olduklarını söyledi.

Balık fiyatlarının uygun olduğunu belirten pazar esnaflarından Fehmi Acet,” Küçük balık fiyatları bu sene uygun. Ucuz satıyoruz. Geçen yıl İstavrit’i 40-45 TL aralığında satışa sunuyorduk. Bu sene İstavrit’i 25 -30 TL aralığında satıyoruz. Küçük balıklarda genel olarak fiyatlar düşük” dedi.

Bir diğer balıkçı esnafı Ferhat Bulur ise geçen yıl 40- 45 TL aralığında satışa sundukları Hamsi ve İstavrit’in bu yıl 30 TL dolayında satışa sunulduğu kaydetti.

Balık fiyatlarındaki düşüşten memnun olduklarını kaydeden müşteri Hamdi Aslan’da vatandaşlara balık tüketmeleri önerisinde bulundu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.