Categories: YEREL

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Hatice Özdemir göreve başladı

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Hatice Özdemir, Malatya’ya gelerek göreve başladı.

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay’ın bakanlıkta daire başkanlığına atanmasıyla yerine tayin olan İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hatice Özdemir Malatya’daki müdürlük görevine başladı.

Özdemir, yaptığı açıklamada, “Öncelikle Malatya’mıza ve Malatya’daki öğrencilerimize hizmet etmeyi nasip eden Allah’a şükrediyor, bizi bu vazifeye layık gören devlet büyüklerimize teşekkürü bir borç biliyorum.

Eğitimin önemine inanan bu güzel memlekete gönül vermiş bütün Malatyalı hemşerilerimizin önerileri bizim için çok kıymetlidir. İstişarenin bereketi ile ortaya çıkacak ortak akıl ve ortak bir heyecan ile inşallah başarıya hep birlikte imza atacağız” ifadelerine yer verdi.

Özdemir, “Bu şehirdeki iyilik iklimi hiçbir zaman kaybolmamıştır. Malatya’nın doğasında var olan bu güzelliğin kesintisiz süreceğine olan inancımız tamdır. Bu inançla bize emanet edilen çocuklarımızın milli manevi değerlerine bağlı, içinde yaşadığı çağın şartlarını doğru okuyan, ufku açık hedef sahibi bireyler olarak yetişebilmeleri doğrultusunda gerekli şartları oluşturmak için büyük çaba sarf edeceğiz” dedi.

Eğitimde başarının, işine odaklanmış bir ekip ve adanmış kadrolarla sağlanacağına dikkat çeken Özdemir, “Mesleğinin kutsiyetinin farkında olarak fedakârca çalışan değerli meslektaşlarımla beraber, kıymetli velilerimizin de destekleriyle şehrimizin eğitimine anlamlı katkılar sunacağımıza içtenlikle inanıyorum” ifadelere yer verdi.

SancakHaber

Recent Posts

20 Bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvurular 20-31 Mayıs’ta

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 20 Bin sözleşmeli öğretmen atama başvuru duyurusunu yayımladı.     20…

2 saat ago

19 Mayıs’ta 81 ilde ‘Gençlik ve Spor Festivalleri’ düzenlenecek

19 Mayıs’ta 81 ilde ‘Gençlik ve Spor Festivalleri’ düzenlenecek   19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik…

2 saat ago

Sağlık Turizmi Çeşitleri Nelerdir?

Sağlık Turizmi Çeşitleri Nelerdir?   Sağlık turizmi, bireylerin tedavi veya sağlık hizmeti almak amacıyla farklı…

2 gün ago

Saç Dökülmesi Hangi Vitamin Eksikliği Kaynaklanır?

Saç Dökülmesi Hangi Vitamin Eksikliği Kaynaklanır? Saç sağlığı hem estetik hem de fiziksel sağlık açısından…

2 gün ago

Yazarımız Hülya Yılmaz sizler için yazdı “Porsiyon Osman”

PORSİYON OSMAN Kıymetli okuyucularım bundan böyle bu değerli köşede sizlere ülkemizin ticaretinin temel unsurlarından ve…

4 gün ago

YÖK Başkanı Özvar, milli sporcularla birlikte “Spor Dostu Kampüs” projesini tanıttı

YÖK Başkanı Özvar, Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) düzenlenen etkinlikte, YÖK’ün “Spor Dostu Kampüs” projesinin tanıtımını,…

5 gün ago