Dolar 32,5681
Euro 35,0219
Altın 2.427,05
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 24°C
Az Bulutlu
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 23°C

Kurtulmuş: “Bir huzur ve selamet ikliminin burada hakim olduğunu görmek fevkalade sevindirici”

AK PARTİ GENEL BAŞKANVEKİLİ NUMAN KURTULMUŞ, DİYARBAKIR’DA SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI (STK) TEMSİLCİLERİ, İŞ İNSANLARI VE KANAAT ÖNDERLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ.

01/04/2022 21:20
A+
A-

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Diyarbakır’da sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileri, iş insanları ve kanaat önderleri ile bir araya geldi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Diyarbakır’daki temasları çerçevesinde partisinin il başkanlığınca bir otelde düzenlenen toplantıda, STK temsilcileri iş insanları ve kanaat önderleri ile bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Kurtulmuş, Diyarbakır’ın uluslararası terör çetelerinden, Türkiye’yi ve bölgeyi bölüp, parçalamak isteyen emperyalizmin oyunları karşısında zorluklar yaşadığını söyledi. Diyarbakır’ın o günleri aştığını belirten Kurtulmuş, “Bir huzur ve selamet ikliminin burada hakim olduğunu görmek fevkalade sevindirici. Türkiye, terör belasıyla 40 yılı aşkın süre mücadele etmiştir. Büyük bedeller ödemiş, binlerce insanını kaybetmiştir. Allah’a şükür bugün bunların hepsi geride kaldı. Yeniden birliğin, dirliğin ve kardeşliğin sağlanmış olması her şeyden daha değerli” dedi.

Şehirlerin hedeflerini gerçekleştirmesindeki en önemli yollardan birinin ortak hedeflerde buluşabilmek olduğunu ifade eden Kurtulmuş, “Diyarbakır’ın sivil toplum kuruluşlarının, kanaat önderlerinin hep aynı noktaya doğru hareket etmesi lazım. Sizden istirhamım Diyarbakır’ın meseleleri ile ilgili yekvücut olmanız. Ortak, sivil bir kanaat oluşturarak, siyasetin işini kolaylaştırmanız. Karar alma mekanizmalarına yardımcı olmanız. Şehrin bulunduğu noktadan çok daha ileriye gitmesini temin etmenizdir” ifadelerinde bulundu.

Toplantıya, Kurtulmuş’un yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Mehdi Eker, Oya Eronat, Ebubekir Bal, Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Suna Kepoğlu Ataman, MKYK üyesi Alaattin Parlak, İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, STK temsilcileri ile çok sayıda kanaat önderi katıldı.

Yapılan konuşmanın ardından toplantı basına kapalı devam etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.