Dolar 32,3358
Euro 35,1663
Altın 2.241,66
BİST 8.745,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
13°C
Hafif Yağmurlu
Çar 7°C
Per 6°C
Cum 7°C
Cts 10°C

Künye

Kurucu: KAYED Adına Genel Başkan Murat ÖZEKİNCİ

İmtiyaz Sahibi: İbrahim Yıldız

Genel Yayın Yönetmeni: Hamdin KILIÇ

Haber Müdürü: M. Mirza ÖZEKİNCİ

Haber Editörü / Görsel Tasarım: Sevinç TOZKOPARAN

İstihbarat Şefi: Erhan Demir

İç Anadolu Bölge Temsilcisi : Ayşenur Yozgat

Ankara Temsilcisi: Atay Çokyaman

İstanbul Temsilcisi: Gül Esim

Elazığ Temsilcisi: Ercan Kurcan

Elazığ Muhabiri: Efsanur Yıldız, Hava Karadağ

Hukuk Danışmanları: Av. İbrahim GÖK,  Av. Murat İLHAN

Basın Bültenleri

sancakhabertv@gmail.com

0 531 722 43 63

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri sancakhabertv@gmail.com mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz.

Sitede yayımlanan Köşe Yazıları ve Yorumların sorumluluğu yazarlarına aittir. sancakhaber.com yazıların sorumluluğunu almaz.

Gizlilik Politikası

©Copyrigth 2023 sancakhaber.com tüm hakları saklıdır. Kod, haber, resim, röportaj gibi her türlü içeriğinin tüm telif hakları hak sahiplerine aittir. sancakhaber.com sitesinde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 numaralı yasa telif hakları korunmaktadır.

Bunlar sancakhaber.com’un yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz.

Hukuka Aykırılık

sancakhaber.com’un yayınlarında, hukuka, yasaya, telif haklarınıza ve kişilik haklarınıza saygılı bir biçimde yayın yapmayı amaç edinmiş olup, 5651 sayılı yasa gereği “içerik sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. Bu sebepten dolayı yayın organları tarafından yayınlanan haberleri okurlarımıza aktarmaya çalışmakta olduğumuzdan hukuka aykırı görülen içerikleri kontrol etme yükümlülüğümüz yoktur. Sitemiz “uyar ve kaldır” prensibi ile işlem yaptığından, herhangi bir haber ile kişiliğinize, şirketinize, telif haklarınıza, eserlerinize veya yasal haklarınızın çiğnendiğini düşünen hak sahipleri sancakhabertv@gmail.com ve +90 531 722 43 63 no’lu telefon hattı üzerinden bize ulaşabilirler. Talep ve şikayetler avukatlarımız tarafından incelenecek ve ihlal olması durumunda gerekli içerikler kaldırılacaktır.