Dolar 32,3285
Euro 35,0893
Altın 2.297,14
BİST 9.041,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Az Bulutlu
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C

Kedi vahşetine soruşturma

GAZİANTEP’İN KARKAMIŞ İLÇESİNDE 10’DAN FAZLA SOKAK KEDİSİNİN ARKA AYAKLARININ KESİLDİĞİ YÖNÜNDEKİ HABER ÜZERİNE SORUŞTURMA BAŞLATILDI.

Kedi vahşetine soruşturma
REKLAM ALANI
01/10/2022 16:00
A+
A-

Gaziantep’in Karkamış ilçesinde 10’dan fazla sokak kedisinin arka ayaklarının kesildiği yönündeki haber üzerine soruşturma başlatıldı.

Gaziantep Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “Bazı sosyal medya mecralarında ve yerel basında ilimiz Karkamış ilçesinde 10’dan fazla sokak kedisinin arka ayaklarının kesildiği yönünde haberler yapılması üzerine açıklama yapılması ihtiyacı doğmuştur. Bahse konu olayın gerçekliği ve çeşitli yönleriyle ile ilgili İlçe Emniyetimiz ve İlçe Belediyemiz tarafından araştırmalar derinlemesine çok yönlü olarak devam etmekte olup, elde edilen sonuçlar kamuoyu ile paylaşılacaktır. Bununla birlikte bazı paylaşımlarda yer alan ve engelli olduğu tespit edilen iki kedinin bakımı ve tedavisi Kaymakamlığımız tarafından yapılmaktadır. Bahse konu olayla ilgili adli süreç başlatılmış olup, gelişmeler Kaymakamlığımızca ve adli merciler tarafından yakinen takip edilmektedir” denildi.

Ne yaşanmıştı

Karkamış’ta son günlerde kanlar içerisinde ve topallayan kedileri gören vatandaşlar, kedilerin arka ayaklarının kesildiğini görmüş, hayvan severlere ve yetkililere haber veren vatandaşlar, olaya anlam veremediklerini belirtirken, ilk belirlemelerde ise 10’un üzerinde kedinin sağ arka ayağının kesildiği tespit edilmişti.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.