Dolar 32,3168
Euro 35,0597
Altın 2.307,99
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Az Bulutlu
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Kaymakam Karaman, bayramda şehit ve gazi ailelerini yalnız bırakmadı

KAYAPINAR KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKANVEKİLİ ARİF KARAMAN, RAMAZAN BAYRAMININ İLK GÜNÜNDE BAŞTA İLÇEDEKİ ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ OLMAK ÜZERE, PANDEMİ SÜRECİNDE BÜYÜK FEDAKARLIK GÖSTEREN SAĞLIK ÇALIŞANLARI, BAYRAMDA DA GÖREVLERİNİN BAŞINDA BULUNAN EMNİYET VE JANDARMA PERSONELLERİNİ ZİYARET ETTİ.

03/05/2022 13:10
A+
A-

Diyarbakır’ın Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Arif Karaman, Ramazan bayramı dolayısıyla şehit ve gazi ailelerine bayram ziyaretinde bulundu. Karaman, devlet olarak her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanlarında olduklarını söyledi.

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Arif Karaman, Ramazan bayramının ilk gününde başta ilçedeki şehit ve gazi aileleri olmak üzere, pandemi sürecinde büyük fedakarlık gösteren sağlık çalışanları, bayramda da görevlerinin başında bulunan emniyet ve jandarma personellerini ziyaret etti. Karaman, Ramazan bayramı nedeniyle ilk olarak şehit ve gazi ailelerine ziyaret etti. Ailelerle bir süre sohbet eden Karaman, bayramlarını kutladı. Ziyaret sırasında devletin her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu ifade eden Karaman, “Biliyoruz ki sevinçler, mutluluklar paylaştıkça çoğalır, acılar ise paylaştıkça azalır. Devletimiz adına sizleri ziyaret etmek bizim görevimizdir. Vatanları uğruna canlarını hiçe sayan şehit ve gazilerimiz en değerli varlıklarımızdır. Devletimiz tüm imkanlarıyla yanınızdadır. Sizlere kapılarımız sonuna kadar her zaman açıktır. Bugün bu topraklarda şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde rahatça yaşayabiliyoruz” dedi.

Karaman, gazi ve şehit ailelerine yaptığı ziyaretinin ardından pandemi sürecinde fedakar çalışmaları ile taktir toplayan sağlık personellerini ziyaret etti. Karaman, ilçe sağlık müdürlüğüne yaptığı ziyarette, özverili çalışmalarından dolayı personellerin bayramlarını kutladı. Kaymakam ve Belediye Başkanvekili Karaman, daha sonra Pirinçlik Karakol Komutanlığı, Kayapınar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Şehit Polis Alişan Polis Karakolunu ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.