Dolar 32,5370
Euro 34,9593
Altın 2.456,46
BİST 9.880,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 24°C
Az Bulutlu
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 21°C
Sal 21°C

Kayapınar’da yıl sonuna kadar 89 bin 200 ton asfalt dökülecek

DİYARBAKIR’IN KAYAPINAR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ, 2022 YILI ASFALT SEZONUNDA 30 PERSONEL, 24 KAMYON, 4 FİNİŞER, 4 ASFALT SİLİNDİRİ, 2 LASTİK TEKER SİLİNDİR, 2 YAMA SİLİNDİRİ, 2 ARAZÖZ, 2 KANAL KAZICI YÜKLEYİCİ EKİPMAN İLE İLÇE GENELİNDE TOPLAMDA 89 BİN 200 TON ASFALT İLE 45 KİLOMETRE YOL YAPACAK.

22/08/2022 12:00
A+
A-

Diyarbakır’ın Kayapınar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2022 yılı asfalt sezonunda 30 personel, 24 kamyon, 4 finişer, 4 asfalt silindiri, 2 lastik teker silindir, 2 yama silindiri, 2 arazöz, 2 kanal kazıcı yükleyici ekipman ile ilçe genelinde toplamda 89 bin 200 ton asfalt ile 45 kilometre yol yapacak.

Asfaltlama çalışmaları yıl sonuna kadar hazırlanan program çerçevesinde Kayapınar’ın merkez mahallelerinde devam edecek. Asfalt sezonunda ilçeye bağlı Mezopotamya, Talaytepe, Diclekent, Peyas, Fırat, Huzurevleri, Barış ve Medya mahallelerinde asfalt çalışması yapılacak. Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Arif Karaman, hayata geçirdikleri her hizmetin ilçe sakinlerinin yararına olduğunu ifade ederek, başlattıkları asfalt seferberliği ile ilçedeki sokakların yenilenerek konforlu bir ulaşım için hizmete sunulacağını söyledi.

Kayapınarlı vatandaşların hizmetinde olmaya devam ettiklerini belirten Karaman, ilçe merkezi başta olmak üzere mahalle mahalle planlı ve titiz bir çalışma sürdürdüklerini söyledi. Karaman, “Yazın sıcağında kışın soğuğunda büyük bir özveriyle çalışan, ilçemizin her mahallesinde her sokağında alın terlerini döken mesai arkadaşlarımızı yürekten kutluyor, kolaylıklar diliyorum. Planlı, programlı ve gayretli çalışmalarımız neticesinde bir sokağımıza daha hizmet götürmek için gayret ediyoruz. Kayapınar’ı yollarıyla, parklarıyla, sosyal yaşam alanlarıyla yeniliklere kavuşturuyoruz” dedi.

Kayapınarlı vatandaşlar ve esnaf da, asfalt çalışmaları nedeniyle belediye ekiplerine teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.