Categories: GENEL

Karaköprü’de yeni parklar ağaçlandırılıyor

Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri daha yeşil bir ilçe için ilçeye kazandırdığı yeni parklarda ağaçlandırma ve çevre düzenlemesi çalışmaları gerçekleştiriyor.

Şanlıurfa’nın en fazla yeşil alana sahip ilçesi olan Karaköprü’de ilçeye daha fazla yeşil alan yapılarak vatandaşlara yaşam alanları oluşturmak adına çalışmalar sürüyor. Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki belirli alanlarda yeni park yapımı çalışmalarını aralıksız bir şekilde devam ettirirken, yeni yapılan parklarda ağaçlandırma ve çevre düzenlemesi işlemi gerçekleştiriyor.

Seyrantepe Mahallesine kazandırılan yeni parklarda ağaç dikimi çalışmaları gerçekleştirilirken, parklar çevre düzenlemesi, çimlendirme ve mobilya montajının ardından vatandaşların hizmetine açılacak. Ağaçlandırma çalışmalarını önceki gün Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ve Karaköprü Kaymakamı Yakup Kılınçoğlu da ziyaret ederken, sembolik olarak parka bir ağaç dikip can suyu verdi. Vali Ayhan, Baydilli ve Kaymakam Kılınçoğlu çalışmaları gerçekleştiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli ile hatıra fotoğrafı da çekinirken yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Karaköprü’de önemli bir yeşil alan oluşturma seferberliği içerisinde olduklarını ifade eden Baydilli, betonarme yapıların fazla olduğu bir ilçede vatandaşların nefes alacağı yeşil alanları mümkün olan her noktaya kazandırmaya devam ettiklerini kaydetti.

Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yeni parklarda ve mevcut yeşil alan ihtiyacı olan alanlarda ağaçlandırma çalışmalarını sürdüreceği bildirildi

SancakHaber

Recent Posts

Ankara’da 19 Mayıs ve Gençlik Haftası coşkuyla kutlandı

Gençlik Haftası boyunca, yurt genelinde çeşitli etkinlikler düzenleniyor. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor…

9 saat ago

20 Bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvurular 20-31 Mayıs’ta

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 20 Bin sözleşmeli öğretmen atama başvuru duyurusunu yayımladı.     20…

2 gün ago

19 Mayıs’ta 81 ilde ‘Gençlik ve Spor Festivalleri’ düzenlenecek

19 Mayıs’ta 81 ilde ‘Gençlik ve Spor Festivalleri’ düzenlenecek   19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik…

2 gün ago

Sağlık Turizmi Çeşitleri Nelerdir?

Sağlık Turizmi Çeşitleri Nelerdir?   Sağlık turizmi, bireylerin tedavi veya sağlık hizmeti almak amacıyla farklı…

4 gün ago

Saç Dökülmesi Hangi Vitamin Eksikliği Kaynaklanır?

Saç Dökülmesi Hangi Vitamin Eksikliği Kaynaklanır? Saç sağlığı hem estetik hem de fiziksel sağlık açısından…

4 gün ago

Yazarımız Hülya Yılmaz sizler için yazdı “Porsiyon Osman”

PORSİYON OSMAN Kıymetli okuyucularım bundan böyle bu değerli köşede sizlere ülkemizin ticaretinin temel unsurlarından ve…

6 gün ago