Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 22°C
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 21°C

Kadir Sorucuoğlu, bu hafta Cide, Şenpazar, Doğanyurt ve Küre İlçelerindeydi.

Kadir Sorucuoğlu, bu hafta Cide, Şenpazar, Doğanyurt ve Küre İlçelerindeydi.
27/02/2023 23:06
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı Sağlık Merkezi Müdürü Kadir Sorucuoğlu, Kastamonu ilçelerine ziyaretlerini devam ettiriyor. İlk olarak Şenpazar ilçesinde Belediye Başkanı Cem Çınar ve Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Özkan ile bir araya geldi. Şenpazar ilçesindeki yapılan deprem yardımları ve ilçe sorunları ile ilgili sohbet edildi.

 

Sorucuoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra Cide ilçesine geçerek Ak Parti Cide İlçe Başkanı Mustafa Aygen’i ziyaret ettiler. Ak Parti ilçe Başkanlığı faaliyetleri hakkında bilgiler veren Başkan Aygen, ilçede yaşanan sağlık sorunları ve çözüm yolları konusunda destek istedi.

 

Cumhurbaşkanlığı Sağlık Merkezi Müdürü Kadir Sorucuoğlu, Doğanyurt ilçesinde Belediye Başkanı Ahmet Kaya ve Ak Parti İlçe Başkanı Şemsettin Kayıran ile Belediye Başkanlık makamında bir araya geldiler. Daha sonra Küre ilçesine geçerek Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Turan ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet ortamında geçen bir toplantı düzenlediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.