Dolar 32,5428
Euro 34,9096
Altın 2.428,86
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 29°C
Az Bulutlu
Ankara
29°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 23°C
Cum 24°C
Cts 25°C

Kadın Güreş Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası’nın hazırlıkları için kampa girdi

ANKARA (AA) – Kadın Güreş Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası'nın hazırlıkları kapsamında İstanbul'da kampa girdi. Türkiye Güreş …

Kadın Güreş Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası’nın hazırlıkları için kampa girdi
02/04/2021 08:06
A+
A-

ANKARA (AA) – Kadın Güreş Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası'nın hazırlıkları kapsamında İstanbul'da kampa girdi.

Türkiye Güreş Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, milli takım, 19-25 Nisan tarihlerinde Polonya'da gerçekleştirilecek Avrupa Şampiyonası'na kadar İstanbul'daki kampta hazırlıklarını sürdürecek.

Milli güreşçilerin kamptaki ilk antrenmanını Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın da takip etti. Kadın Güreş Milli Takımı Koordinatörü Filiz Çıkrıkçı ve teknik heyet ile toplantı yapan başkan Aydın, Macaristan'da düzenlenen Avrupa Kalifikasyon Turnuvası'nda alınan sonuçları ve takımın son durumunu değerlendirdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Musa Aydın, Macaristan'da birçok zorlukla karşılaştıklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Avrupa Şampiyonası da bizim için çok önemli. Ama bizim en büyük hedefimiz olimpiyatlar. Kadın güreşinde son yıllarda çok büyük başarılar elde ettik. Avrupa ve dünya şampiyonlukları kazandık. Sırada olimpiyatlar var. Pandemi nedeniyle zaman zaman sıkıntılar yaşıyoruz. Ama Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu bize her türlü çalışma ortamını sunuyor. Bize de çok çalışıp, önce kotaları, ardından da olimpiyatlarda madalyaları almak düşüyor. Tüm hedefimiz bu doğrultuda. Ben teknik heyet ve güreşçilerimize sonuna kadar güveniyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.