Dolar 32,5692
Euro 34,6876
Altın 2.508,26
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 24°C
Sal 26°C

İstanbul’da kısıtlamasız cumarteside vatandaşlar güneşli havanın tadını çıkarıyor

İSTANBUL (AA) – İstanbul'da yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadelede “kontrollü normalleşme” sürecine geçilmesiyle sokağa çıkma …

İstanbul’da kısıtlamasız cumarteside vatandaşlar güneşli havanın tadını çıkarıyor
27/03/2021 08:43
A+
A-

İSTANBUL (AA) – İstanbul'da yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadelede “kontrollü normalleşme” sürecine geçilmesiyle sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanmadığı cumartesi gününde, vatandaşlar güneşli havayı da fırsat bilerek dışarıda vakit geçiriyor.

Sokağa çıkma kısıtlaması olmadan geçirilen dördüncü cumartesi gününe sakin başlayan kent, ilerleyen saatlerde güneşli havanın da etkisiyle hareketlendi. Yürüyüş yapmak, bisiklete binmek ve evcil hayvanlarını gezdirmek için kentin sahil kesimlerini ve parkları tercih eden vatandaşlar, yoğunluk oluşturdu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Yoğunluk Haritası'na göre, saat 11.15 itibarıyla trafik yoğunluğu yüzde 45 olarak kaydedildi.

Anadolu Yakası'nda D-100 kara yolunda akıcı bir trafik olurken, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün Anadolu ve Avrupa yakasındaki girişlerinde trafik yoğunluğu meydana geldi.

Üsküdar ve Caddebostan sahil kesimlerinde ise parklarda yürüyüş ve spor yapanların hareketliği gözlendi.

Kentin en hareketli bölgelerinden Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nde de sabah saatlerinde görülen sakinlik yerini hareketliliğe bıraktı.

Arnavutköy, Bebek ve Baltalimanı gibi sahil bölgelerinde de zaman zaman trafik yoğunluğunun yaşandığı kentte, bazı vatandaşlar yürüyüş yaparken, bazılarının da balık tuttuğu görüldü. Sabah saatlerinde kahvaltı için sahil kesimindeki kafe ve restoranları tercih edenler yoğunluk oluşturdu.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.