Dolar 32,3325
Euro 35,1176
Altın 2.310,95
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Az Bulutlu
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C

GAZİANTEP – İngiltere’de yaşayan hasta Gaziantep’te sağlığına kavuştu

YURT DIŞINDA YAŞAYAN HASTA NCR HOSPITAL’DA KALÇA PROTEZİ İLE SAĞLIĞINA KAVUŞTU

09/12/2021 11:45
A+
A-

Gaziantep NCR Internatıonal Hospıtal Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. İbrahim Rızvanoğlu, İngiltere’de yaşayan Essam Al Kaabi’ye “Kalça Protezi” ameliyatı yaparak sağlığına kavuşturdu.

Gaziantep NCR Internatıonal Hospıtal Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. İbrahim Rızvanoğlu, sağ kalçasına Total Kalça Artroplastisi ameliyatı yaptığı 65 yaşındaki hastanın eski sağlığına kavuşmasını sağladı. Op. Dr. İbrahim Rızvanoğlu yaptığı açıklamada konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak, “Hastanemize gelen 65 yaşındaki Essam Al Kaabi adlı hastamızın, sağ kalçasında ileri derecede hareket kısıtlılığı ve ağrı şikayetleri vardı. Günlük ihtiyaçlarını gidermede, oturup kalkmakta ve yürümekte son derece zorlanıyordu. NCR Internatıonal Hospıtal Ortopedi ve Travmatoloji Polikliniğine başvurduğunda artık şikayetlerinin azalmadığını ve günlük hareketlerini yapamadığını gördük. Hastayı muayene ettiğimizde sağ kalçada eklem hareketlerinin son derece ağrılı ve kısıtlı olduğunu gördük. Daha sonra radyolojik değerlendirmelerimizde de hastamızın sağ kalça ekleminde ileri derecede çürümeler olduğunu ve kalça eklem yüzeylerinin tamamen bozulduğunu tespit ettik. Bunun üzerine Total Kalça Artroplastisi yani Kalça Protezi ameliyatını uyguladık” dedi.

“Tüm hastane personeline canı gönülden teşekkür ediyorum”

Ameliyat olan 65 yaşındaki hasta Essam Al Kaabi ise ameliyatı yapan NCR International Hospital Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. İbrahim Rızvanoğlu ve hastane personeline teşekkür ederek, “Gayet memnunum ve şu an için sağlıklı bir şekilde yürümekteyim. Hocam başta olmak üzere tüm hastane personeline canı gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.