Dolar 32,5653
Euro 34,9616
Altın 2.447,40
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 24°C
Az Bulutlu
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 20°C

İlk çocuklarından sonra 14 yıllık evlat hasreti ikinci kez son bulacak

DİYARBAKIR’DA 15 YIL ÖNCE EVLENEN BİRCAN VE İLHAK ÇİFTİ, İLK BEBEKLERİNDEN SONRA 14 YIL BOYUNCA EVLAT HASRETİ ÇEKTİ. İKİNCİ ÇOCUKLARI İÇİN MÜJDEYİ ALAN ÇİFT, BEBEKLERİNİ KUCAKLARINA ALACAKLARI GÜNÜ SABIRSIZLIKLA BEKLİYOR.

İlk çocuklarından sonra 14 yıllık evlat hasreti ikinci kez son bulacak
07/09/2022 10:10
A+
A-

Diyarbakır’da 15 yıl önce evlenen Bircan ve İlhak çifti, ilk bebeklerinden sonra 14 yıl boyunca evlat hasreti çekti. İkinci çocukları için müjdeyi alan çift, bebeklerini kucaklarına alacakları günü sabırsızlıkla bekliyor.

Diyarbakır’da yaşayan Bircan ve İlhak Yiğit çifti 15 yıl önce dünya evine girdi. İlk yıl bir kız çocukları olan çift, bebeklerine kardeş yapmak için 14 yıldır doğal yollarla deneme yapmasına rağmen sonuç alamadı. Çift, ikinci çocuk için birçok tüp bebek ve ilaç tedavisi gördü. Tedaviler olumsuz sonuçlanınca Yiğit çifti, Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Hakan Çoksüer’e başvurdu. Rahim ağzı kanseri nedeniyle de 7 yıldır tedavi gören hasta, yumurta tembelliği nedeniyle PRP, fitoterapi ve akupunktur tedavileri gördükten sonra müjdeyi aldı. Gebelik kesesini gören çift, bebeklerini kucaklarına alacakları günü iple çekiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.