Dolar 32,5216
Euro 34,7912
Altın 2.421,59
BİST 9.708,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 27°C
Az Bulutlu
Ankara
27°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 23°C

İl Başkanı Kangal” Site yönetimleri Doğalgaz faturalarını gelişigüzel paylaştırmaktadır”

İl Başkanı Kangal” Site yönetimleri Doğalgaz faturalarını  gelişigüzel paylaştırmaktadır”
01/02/2023 18:22
A+
A-

Deva Partisi tarafından Çatalçeşme Mahallesi’nde bulunan TOKİ bölgesinde yaşayan vatandaşları ziyaret etti.

Deva Partisi tarafından Çatalçeşme Mahallesi’nde bulunan TOKİ bölgesine gerçekleştirilen programda , İl Başkanı Mehmet Kangal ve Parti yöneticileri tarafından mahallelinin sorunları dinlendi, ayrıca kadın çalışmaları Başkanı Nihan Yeşilgül Çelik ve partili kadınlarca ev ziyaretleri gerçekleştirildi.

Mahallede yaşayan vatandaşların yaşadığı sorunlara vurgu yapan Demokrasi ve Atılım Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Mehmet Kangal” Burada yaptığımız ziyarette tespit ettiğimiz ve mahalleli tarafından dile getirilen ve bir an önce tamamlanması gereken hususları dile getirmek istiyoruz. Öncelikle devletimiz tarafından gerçekten büyük bir hizmet sonucu toplu konutlar yapılmış ,ancak beraberinde gözden kaçırılmaması gereken eksiklikler de vatandaşlarımız tarafından bizlere iletilmiştir.Toplu konutlarda oturanları en çok rahatsız eden hususlardan biri, doğalgaz faturalarının site yönetimleri tarafından gelişigüzel paylaştırılması. Dairelerde bulunması gereken ısı payölçerlerin çalışmıyor olması nedeni ile adaletsiz bir şekilde faturalandırma sistemi uygulanmakta. Kış bitmeden bu düzenlemenin hayata geçirilmesini istiyorlar. Bunun yanında gittikçe kalabalıklaşan mahallenin ; sağlık ocağı, taziye yeri, ortak yaşam ve spor alanlarına ihtiyacı bulunmaktadır.Mahalle etrafına saçılmış olan yığınlar halindeki molozların bir an önce kaldırılması ve bu görüntü kirliliğine son verilmesi gerekmektedir.Ayrıca geçen seneden beri ısrarla talep etmelerine rağmen , açık bulunan mazgalların bir an önce kapatılmasını bekliyorlar. Çok sayıda olan bu açık mazgallar , gerek can güvenliği gerekse de mal emniyeti açısından acil tedbir alınması gereken bir konu. Olası bir kazaya sebebiyet verilmemesi için buradan bir kez daha yetkililere hatırlatmak istiyoruz . İhmale gelmeyecek olan bu konunun bir an önce halledilmesini , mahalleli adına talep ediyoruz”diye konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.