Dolar 32,3984
Euro 35,0370
Altın 2.322,52
BİST 9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 22°C

Hurda araçların yandığı alanda bir gün sonra iş yeri çalışanının cesedi bulundu

ANKARA (AA) – Başkentte dün oto yedek parça satılan bir iş yerinde çıkan yangında hayatını kaybeden işçinin cansız bedenine, ikinci gün yapılan …

Hurda araçların yandığı alanda bir gün sonra iş yeri çalışanının cesedi bulundu
REKLAM ALANI
27/03/2021 14:54
A+
A-

Başkentte dün oto yedek parça satılan bir iş yerinde çıkan yangında hayatını kaybeden işçinin cansız bedenine, ikinci gün yapılan aramalar sonucu ulaşıldı.

Yenimahalle ilçesindeki Ayyıldız Sanayi Sitesi’nde çıkma oto yedek parça satışı yapılan bir iş yerinde dün akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Üst üste duran hurda araçlarda çıkan ve kısa sürede büyüyen alevler, yakında bulunan başka bir binaya da sıçradı.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri, yangını söndürme çalışmalarının tamamlanmasının ardından iş yerinde yaptıkları incelemede, yaralanan ya da ölen kimse bulunmadığını belirledi. Ekipler, daha sonra olay yerinden ayrıldı.

– Ulaşılamayan işçinin cenazesi yanan hurda araçtan çıktı

Yanan iş yerinde çalışan 20 yaşındaki işçi Yunus Emre Sakarya’ya dün akşam saatlerinden beri ulaşılamaması üzerine polis ve itfaiye ekipleri, olayın yaşandığı alana bugün tekrar gitti.

Ekipler, yanan hurda araçlarda yaptıkları incelemede, Sakarya’nın cansız bedenine ulaştı.

Sakarya’nın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

– “Sabah aracın içinden çocuğun cesedini çıkartmışlar”

Yangının sıçradığı binada bulunan bir iş yerinde çalışan Muhammet Duygu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, alevleri gördüklerinde hemen dışarı çıktıklarını söyledi.

Duygu, olaya ilişkin şunları kaydetti:

“İtfaiye ekipleri ve yangın çıkan iş yerinin sahibi geldi. İş yeri sahibi, içeride bir çocuğun olduğunu söyledi. Herhalde birileri çocuğun ailesine ulaşmaya çalıştı. Telefonda çocuğun Gölbaşı’nda olduğunu söylemişler. Bu sırada itfaiye, çalışmalarına aralıksız devam etti. Biz çocuğun yangına sebebiyet verdiğini, o yüzden korkup kaçtığını düşündük. Meğer buradaymış. İtfaiye ekipleri dün işçinin Gölbaşı’nda olduğunu duyunca çalışmalarını tamamlayarak ayrıldı. Daha sonra burada olduğunu öğrenmişler. Sabah aracın içinden cesedini çıkardılar.”

ANKARA (AA)

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.